G19: Ned på jorden med to raske tap

Postet av Ullern Fotball den 15. Sep 2024

Det går opp og ned i fotball, for våre juniorer i Interkrets ble det en grå uke fritt for poeng i vise til. En tilbakevendende utfordring med uttelling på sjanser skulle bli avgjørende for null poeng hverken hjem fra Moss eller hjemme mot Drøbak. Østfold 2 - 0 Oslo Vest.

Moss 3-1 Ullern (Mål: Ellef O. Herstad)

Tett og jevnt 1.omg der vi har ballen mest, mens antall sjanser generelt er lavt. Vi sliter med å bryte ned Erland Johnsen sine rop om et mosselag ned i ramma, sånt gir kjedelig fotball og 0-0 til pause var forsåvidt greit nok. I 2.omg slipper vi inn et tidlig mål og hele kampen endrer seg. Ellef O. Herstad utligner og vi har noen enorme sjanser til å ta ledelsen. Men når Moss får et helt ubegripelig frispark så går det via muren og i mål forbi Skretting. Vi må jage og Moss kan kontre, det ble lite suksess og et nytt skudd via en fot ender i mål. I avslutningen har vi lite å komme med og Moss tar alle tre poengene.

Ullern 0-2 Drøbak Frogn

At vi ligger under 1-0 til pause her er rett og slett totalt ubegripelig. Mengden store sjanser og enorme muligheter kom på rekke og rad, men skåre mål spøkelset var virkelig på plass igjen på Ullernbanen. Når vi i tillegg slipper inn ett til mot 10 man så var dette bare ikke dagen. Hjem å fortsette å trene på å utnytte sjanser.