Jonas Holthe overgangen i boks!

Postet av Ullern Fotball den 16. Mar 2023

Selv om Jonas Holthe har trent og spilt treningskamper med Ullern de siste ukene så har overgangen latt vente på seg. Men nå er omsider overgangen endelig i boks og vi kan bekrefte at midtbanespilleren har signert en avtale ut 2024-sesongen. En god forsterkning i følge hovedtrener Stian Børven.


Kort om den nye signeringen
Jonas Holthe kommer fra spill i PostNord i Træff forrige sesong hvor han spilte 24 av 26 kamper for laget som endte på 6.plass. Han er 2002 gutt og er opprinnelig fra Drammen hvor han har spilt for Mjøndalen og Strømsgodset. 

Hovedtrener Stian Børven var fornøyd med å ha overgangen i boks selv om avtalen med spilleren har vært klar en stund allerede.
Ja vi har jo regnet med Jonas denne sesongen, men alltid fint å få alle papirene i orden slik at det ikke er noen tvil. Jonas har spilt fast PostNord tross sin unge alder og er en ambisiøs spiller som vi tror kan utvikle seg videre hos oss til å spille på enda høyere nivåer. Og det vi har sett i trening og kamp til nå gjør at vi føler dette er en veldig god forsterkning for Ullern, sier Børven. 

For ordens skyld så overtar Jonas Holthe trøyen til en annen midtbaneelegant i klubben når han skal spille i trøye nummer 16 som tidligere har vært brukt av Lars Følstad. 

Vi ønsker Jonas Holthe hjertelig velkommen til Ullern Fotball! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.