Thomas Martinussen klar for sitt 5 år i Ullern!

Postet av Ullern Fotball den 16. Jan 2023


Midtbanemaestro Thomas Skog Martinussen tar fatt på sitt femte år i Ullern. Fjoråret ble preget av skade, men en nyoperert Martinussen er nå klar for å ta fatt på nok en sesong i hvitt og rødt!

Hovedtrener Stian Børven er veldig fornøyd med at Martinussen er med videre.
- Thomas er en viktig nøkkelspiller for oss. Han bidrar med en kvalitet og rutine som er veldig viktig for laget vårt, og kommer til å være en nøkkelfaktor for måten vi ønsker å spille på. Så det var viktig for oss å forlenge avtalen med Thomas. Nå har han vært ute noen måneder etter en operasjon og det går nok fortsatt noen uker før han kan trene for fullt, men vi ser veldig frem til å få han tilbake, sier Børven. 

Thomas Martinussen selv sier det kribler i beina og han ser veldig frem til å komme tilbake i trening.
- Jeg har sett flere av øktene og kjenner at det kribler greit i beina med å komme i gang igjen. Jeg starter nå med lett opptrening også satser jeg på å være 100% tilbake på feltet i midten av februar, sier Martinussen. 

Du tar altså fatt på ditt femte år i Ullern, hva er det som gjør at du trives så godt her?
- Jeg følte meg veldig ønska videre av både trenerteamet og spillergruppa. Jeg fikk prata med Børven i løpet av ferien og har troa på det han og trenerteamet vil få til i Ullern. Vi har også hatt god kontinuitet i spillergruppa, det var viktig for meg at så mange valgte og fortsette. For det er en veldig fin gjeng å dele garderobe med, noe som alltid har vært tilfelle i mine sesonger i Ullern. Vi som spillergruppe for MSA og MSB er veldig privilegerte med tanke på hvor godt det blir lagt til rette for oss både til kamp og trening. At det blir mitt femte år i Ullern betyr at det går veldig fort! Men jeg trives godt i Ullern, vi har hatt gode resultater med MSA og MSB og vi har alltid hatt en fin spillergruppe og apparat rundt spillergruppa de årene jeg har vært her, avslutter Martinussen. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.