Postet av Ullern Fotball den 14. Jun 2024

Det nærmer seg sommerferie fra 4. divisjonen, og dette var vår siste hjemmekamp før pause. BVH fra nabokommunen var på besøk, og de blåkledde fikk dra hjem med 1 poeng. Store målsjanser til begge lag, og en fin kamp for publikum.

Ullern fra start:

1.omg

BVH med sine blå drakter kom i en noe uvant K-3-4-1-2, som selvfølgelig måtte tilpasses for Ullern og det de ønsket å oppnå. Med vingbacker som breddeholdere, ble det mye rom for å spille rundt dem. Det klarte Ullern nokså ofte i 1. omgang. Med lengre angrep og kortere avstander, biter Ullern seg oftest fast på deres banehalvdel. BVH er likevel ikke ufarlige, og får noen store sjanser med direkte angrepsspill og dødballer. Det er likevel Karlsen som setter kampens første mål etter han tar med ballen inn sentralt i mellomrom, før han sender en banan mot lengste stolpe. 1-0 til Ullern og pause.

2.omg

Med små justeringer i pausen mot deres uvante formasjon, skulle Ullern oftere klare å skape store målsjanser og vinne ballen høyere samt tidligere. Det fikk ikke impregnert seg godt nok før BVH utlignet. Deretter starter en balltap-bonanza. Ullern klarer ikke å få nok trekk til å skape et overtall som kunne ta de videre fremover mot mål, og BVH legger inn noen ekstra meter i presset. Dette også med større fart. Kampen bar preg av direkte angrepsspill fra begge lag i 2. omgang, men intet mange målsjanser. Det blir med poengdeling og uavgjort mot BVH.