Uke 51 - Årets siste normale uke.

Postet av Ullern Fotball den 13. Des 2020


Ullernbanen er klar for juleferie og masse romjulsfotball! 

Et ekstremt spesielt år går mot slutten og vi har en uke igjen før vi går inn i en lengre julepause. Jeg føler vi på mange måter har fått maks ut av de forholdene som har rådet i år, fra total nedstengning i vår, raskt oppe å gå igjen, til gjennomført høstsesong der vi nådde alle våre mål og nå ut vinteren med gode økter og internkamper så langt det har vært mulig innen rådende smittevernrestriksjoner. Gutta har hatt fokus på det de får gjort noe med og selv om cuper, turer og annet ekstra krydder i hverdagen har måttet vike i denne perioden så har det aldri virket som det har redusert gleden over det å faktisk få utøve idretten vår. Flere andre er ikke så heldige og må fortsatt vente på å i det hele tatt få gjort noe som helst. 

Julepausen gir mulighet for å selv drive sin egen hverdag og vi håper mange vil nytte seg av flotte forhold på Ullernbanen som med undervarme vil være åpen hele julen. Vi satser også på å ha noen frivillige økter gjennom pausen. 

Med det vil jeg ønske alle en riktig god jul, ta vare på hverandre og så er det nok et mindre pandemisk 2021 som får være nyttårsønsket fra de fleste av oss. 

Tirs 15.des

Kl.16.00 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming, skadeforebyggende, pasningsøvelse 6v2, 1v1/2v2 og spill 8v8/9v9 + konkurranse. Ferdige kl.18.00. 

Kl.16.00 - Trening TG.2. Innhold: Oppvarming, 1v1 fokus på avslutninger og spill. Ferdige kl.17.30. 

Ons 16.des

Fri/egentrening

*Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Tors 17.des

Kl.16.15 - Trening TG.2. Innhold: Oppvarming, konkurranser og spill. Ferdig kl.18.00. Siste økt for året, kanskje serverer foreldre boller og gutta tar med kakao på termos? 

Kl.16.15 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming/prepp, pas 2v2v2, 1v1 på mål og spill 3v3 fritt. Ferdig kl.18.30. 

Fre 18.des

Kl.15.30 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming, fotballgolf, possession og spill 9v9/11v11. Ferdige kl.17.00. Alle har med kakao på egen termos, foreldre baker boller, noen fikser pepperkaker og klementiner. 

God Jul og Godt Nytt År! 

Vi ses snart igjen. 

Fotballhilsen Rudi, Ingo, Dennis og Ole. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.