G19-2: Knuste Røa og inntok tabelltoppen

Postet av Ullern Fotball den 29. Sep 2020

På de siste tre kampene har Ullerns G19-lag i andredivisjon slått Høvik, Asker SKK og Røa i tur og orden. Det har ført til en målforskjell på 28-2 på disse tre kampene. Siden Røa, uka før oppgjøret mot Ullern, slo Lyn, er dette nok til at Ullern nå leder avdelingen på målforskjell. Med tre kamper igjen, har hvit- og rødtrøyene alt i sine egne hender i andredivisjon. 

- Gutta har prestert bra og jeg mener vi har vært ganske nære vår beste utgave av oss selv i nesten hver kamp i andredivisjon. Det skal gutta ha honnør for, fordi vi møter til tider motstand som ikke er i nærheten av å ha samme dedikasjon til idretten som våre gutter har. Det kan lett kan gi kampene utenomsportslig fokus - men ikke for denne gjengen, ser det ut til, oppsummerer Anders Johansson, juniortrener i Ullern. 

- Så nå gjelder det å fortsette slik, og ikke miste noen form for bakkekontakt. Vi har tre tøffe kamper igjen, og vi vil gjøre det vi kan for å ta så mange poeng som mulig. Det har ikke så mye å si hvem som leder ligaen fire runder før slutt, legger han til. 

Seiret i lokalderby

Som nevnt har Røa vært en av motstanderne de siste tre kampene; naboklubbens beste G19-menn gjestet CC Vest Arena mandag kveld, for å være presis. Til tross for at det var lokaloppgjør, ble det ikke så spennende som man kanskje skulle trodd, da Ullern til slutt stakk av med en meget fortjent 4-1-seier. 

- Jeg synes gutta spiller veldig bra og er bedre enn Røa i det meste. De har et par gode enkeltspillere og skaper noen farligheter, men vi både kunne og burde scoret et par til, sier Johansson. 

Tre kamper igjen

Nå skal G19-2 ut i et nytt lokaloppgjør på søndag. Da kommer naboene fra Jarmyra, ØHIL - laget som knivet med Ullern om avdelingsseieren i fjor. I 2019 ble det Ullern som gikk til topps til slutt, men situasjonen er slik at begge lag fremdeles kan havne på toppen av tabellen i år også. Med andre ord: Alt ligger til rette for et spennende oppgjør mellom to gode lag. 

- Vi vet at ØHIL alltid er tøffe å møte, men jeg mener vi skal være godt rustet til kampen på søndag. Vi gleder oss, i alle fall, sier Johansson til Ullern.no.

I skrivende stund er det tre lag som er likt på poeng øverst på tabellen, men Ullern leder på målforskjell. Både Frisk Asker og Lyn har 18 poeng i likhet med Ullern, mens ØHIL følger på plassen bak med 13 poeng og er således avhengig av at et par resultater går deres vei. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.