Seriestart for A-laget lørdag kl. 13:00

Postet av Ullern Fotball den 10. Apr 2019


Lørdag 13/4 kl. 13 braker det løs med seriestart på Ullern CC Vest arena. Trener Didrik sier følgende: 

«Endelig er det seriestart, men en enkelt oppgave blir det ikke. Laget som med unntak av opprykklaget Oppsal slapp inn færrest mål i fjorårets sesong (avd.1) kommer på besøk til CC Vest Arena for å spille om de første poengene i årets sesong. Lokomotiv Oslo som endte på en 5.plass i 2018 fremstår som ett av de best organiserte defensive lagene i Norsk Tipping Ligaen og blir i år, som i fjor et vanskelig lag å møte for de fleste. I generalprøven slo de Frigg som er regnet av mange som en av årets opprykkskandidater hele 4-2.

Selv kommer vi fra to kvalifiseringsrunder med en solid målforskjell på 12-1, til tross for noe slurvete start i begge kamper.

Vi har lagt ned mye arbeid i å få på plass en struktur og en spillestil som er ny for de aller fleste i stallen. Som tidligere nevnt er det relasjonene på banen mellom mange nye spillere som blir vår største utfordring så tidlig på året, men vi begynner absolutt å se igjen mye av det vi har trent på og det vi ønsker å få til. I tillegg har vi klart å beholde "Ullernkulturen" i spillergruppa. Samtlige spillere i stallen bruker mye tid og energi på utvikling, både sammen og individuelt. Alle er genuint interesserte i å lære og forstå, og legge til rette for kvalitet og tilstedeværelse på treninger, dette er noe man kan se igjen i klubben forøvrig, også på A laget.

Til første serierunde i NT ligaen blir det viktig med tålmodighet. Vi vet svært godt hva som møter oss og er forberedt på hva som kommer. Til slutt håper vi at så mange som mulige tar seg turen for å følge oss i serieåpningen!»


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc