Postet av Ullern Fotball den 8. Mai 2024

Manglerud Star sine beste menn kom tirsdag på besøk i strålende fotballvær. Med full tropp og ambisiøse spillere, kunne Manglerud Star vente seg tøff motstand mot 3 poeng!😊

Ullern fra start:

1.omg

I likhet med forrige kamp, møtte vi et lag som hadde gjort det bra de første 4 kampene. 9 av 12 poeng. Som forventet fikk Manglerud Star tøff motstand første 20, og den virkelig største sjansen hadde Oliver Fitzgerald med sitt skudd i tverrligger. Ullern kunne altså vært i ledelsen. Kampen "svinger" godt videre, hvor begge lag nokså fort kommer seg nærme målene. Det løsnet til slutt for Manglerud Star hvor et langskudd ble første målet som kom. Ullern går da til pause med 0-1 i sekken, hvor likevel mulighetene for poeng er store.

2.omg

Andre omgang blir Ullern oftere spilt lave i forsvar. Det blir utfordrende å komme seg nærme nok i press, og Manglerud Star får ofte spilt videre før vi vinner ballen. Det skjedde også på Manglerud Star sitt 2. mål, hvor det er enda et langskudd hvor Ullern er noe for langt unna i press. Med enda et mål fra Manglerud Star på innlegg, kunne veien videre se nokså vanskelig ut. Likevel klarer flere å bidra godt for Ullern sitt beste, og Danial Khoshpayam havner til slutt alene med keeperspiller, hvor han perfekt plasserer ballen i nettmaskene. Ullern trykker på videre, men klarer ikke å komme til flere store målsjanser, før dommeren mener at "nok er nok". Ullern med nytt tap, men har flere svakere konkurrenter i vente. Poeng kommer. Mer om det senere.