Uke 6: Siste fulle uke før vi reiser bort fra isen

Postet av Ullern Fotball den 4. Feb 2024

Frihelg godt overstått, Jacob Francke kaptein for A - laget, Fjellman vært på landssamling, stadig flere snuser på plass i A stallen og om knappe to uker setter vi oss på flyet mot Portugal og etter det er det ikke lenge før våren er i anmarsj. En fin tid rett og slett. 

Litt info som det er greit at dere vet om: Dennis, vår eminente keepertrener, trår inn i pappaperm fra nå av og dermed vil jeg tre inn på G16 som hovedtrener der en periode. Dette vil nok dere merke særs lite av, men husk likevel at vi er 3 trenere på vår gruppe og bruk Mush og Ingo aktivt for råd og innspill. Jeg kan aldri rekke over å hjelpe dere alle 33! med alt hele tiden. 

I uken som kommer er det klart for nye kamper, mot Bærum 1.div på fredag kveld og Grorud IK på Grorud på lørdag kveld. Før vi avslutter uken inne i Valhall søndag morgen.  

Fre 9.feb

Kl.19.00 - Trening (for de som ikke spiller kamp). Innhold: Rondo med retning, spilløvelse mot mot mål og spill 7v7 3X4 min. Ferdige kl.20.00. 

* God plass til ekstra etter økten. 

Kl.20.00 - G19 div 1 vs Bærum SK på Kadda. Oppmøte kl.19.00. Tropp: Otto, Matta, Bentzen, Strevens, Peder, Gustav, Jone, Iver, Tran (?), Theo (? neppe), Lucas, Nelson, Amir, Lucas, Luca, Eikheim, Peder, Yousef og Storm. 

* Ikke noe styrke ben eller annet etter kampen, alle er potensielt aktuelle for tropp vs Grorud lørdag kveld. 

Lør 10.feb

Kl.18.30 - G19 IK vs Grorud på Grorud. Oppmøte kl.17.30. Tropp: Ingvald, Antoni, Bryn, Stens, Sean, Jon, Edi, Ludde, Junior, Hallvard, Magnus, Dani + fra fredagens kamp ut fra prestasjoner og plass. 

Søn 11.feb

Kl.09.00 - Trening. Innhold: Oppvarming med skadeforebyggende styrke ben, spilløvelse mot mål og spill med en del frys 11v11. En del med dødballer i fokus og innlegg og avslutningskonkurranse til slutt. Ferdige kl.10.30. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.