Positive takter mot Grorud og Fram Larvik i helgen!

Postet av Ullern Fotball den 6. Mar 2023

Både Grorud og Fram Larvik gjestet CC Vest Arena på lørdag mot henholdsvis Ullern og Ullern 2.
Det var ventet tøff motstand i begge kampene, Grorud som akkurat har rykket ned fra Obos, og et Fram Larvik lag som imponerte i 2022 og endte opp med opprykk til PostNord.

Best mot Grorud
Først ut denne lørdagen var vårt A-lag som tok imot Grorud. Ullern viste fremgang mot Frigg for et par uker siden og kampen mot Grorud viste at laget virkelig begynner å finne formen.

Ullern var det beste laget før pause og skapte flere gode muligheter. Ullern får feilaktig annullert et mål får angrep på keeper. Men det var ikke mye galt Lars Følstad gjorde i den situasjonen.
Men Ullern skal til slutt få scoringen sin, et innlegg fra Holthe finner Bådsvik i boks og han setter inn sin første scoring for Ullern med hodet.

Så ser det ut som at lagene går til pause på stillingen 1-0. Men igjen skal Lars Følstad være uheldig med dommeravgjørelsen. Han blir lagt i bakken på midten, men dommeren velger å ikke blåse i fløyten. Det ender opp med kontring til Grorud og Didrik Sereba kan sette inn utligningen.

Andre omgangen er jevnere og kvalitetsmessig ikke noe høydepunkt for noen av lagene. Dette var første kampen hvor flere av spillerne spiller full kamp og mulig det satte litt preg på omgangen. Men helt fritt for høydepunkter var det absolutt ikke.
Dreni Ademaj bryter en pasning på midtbanen og fører ballen med seg fremover, og fra drøye 25 meter klinker han ballen opp under tverrliggeren til 2-1 for Ullern. En meget fin scoring av dagens kaptein.

I en periode hvor Ullern skaper noen muligheter og er det førende laget så utligner Grorud på en kontring etter corner. Ullern spillerne blir altfor passive og lar en Grorud spiller føre forbi både to og tre mann før han slipper ballen flott til Didrik Sereba som kan sette inn sin andre scoring for dagen og stillingen 2-2. Dette ble også sluttresultatet i en kamp som man må kunne si var oppløftende skue for de hvite og rød.

POENGBØRSEN:
3. poeng: Dreni Ademaj
En meget bra kamp av dagens kaptein. Kroner flere gode involveringer med en nydelig scoring. Tydelig spillesugen og ingen kom i nærheten av han i denne kampen.

2. poeng: Lars Austnes
Har spilt en del på venstresiden i preseason og i denne kampen gjør han så langt sin beste kamp i oppkjøringen. Med litt marginer hadde han blitt matchvinner på slutten, men skuddet fra langt holder snitter tverrliggeren og over.

1. poeng: Abdel-Hedi Ali
Litt ruskete start på kampen, men spiller seg stort opp utover i kampen. Som vanlig råsterk i duellspillet og har noen meget viktige siste liten involveringer som hindrer Grorud sjanse.

Dani Khoshpayam (f.06), Emil Schjesvold (f.06), Ludwig Lorentz Aulie (f.08), Marius Teigen (f.06), Marius Stensland (f.07), Ferdinand Kaspersen (f.04) og Olav Eiksund Sæthre (f.05) fikk alle spilletid mot Fram Larvik.

Tøff matching mot Fram Larvik
Ullern 2 stilte med et purungt rekruttlag med seniorhjelp fra Espen Lindøe, Jonas Jorde og Simen Nygaard.
Og mot en motstander fra PostNord så var det utvilsomt at dette ville bli tøff matching for rekruttene.

Fram Larvik er ikke uventet dette beste laget fra start og de kommer til noen sjanser som kunne resultert i baklengs. Men jo lengre ut i første omgangen man kommer jo bedre kontroll virker Ullern 2 å få på motstanderen.
Og lagene går til pause på stillingen 0-0 og Ullern 2 henger godt med i kampen.

Andre omgang viser at det unge Ullern laget gradvis vokser mer og mer inn i kampen og etter 10 minutter tar hjemmelaget ledelsen. Simen Nygaard trer en nydelig ball opp på Mikael Foss Andersen i mellomrommet som igjen finner Brage Tobiassen. Tobiassen lar seg ikke be to ganger når han får muligheten, og fra 20 meter plasserer han ballen helt nede ved stolperoten.

Siste del av kampen tar Fram Larvik over mer og mer igjen og får sin utligning med drøye 20 minutter igjen av kampen. Det blir ikke et voldsomt hardkjør mot Ullern målet som det kanskje var forventet, og Ullern kunne faktisk fått den avgjørende scoringen helt på slutten når innbytter Dani Khoshpayam for avsluttet fra drøye 16 meter, men skuddet går dessverre utenfor.

Kampen ender 1-1 og dermed uavgjort nummer to denne dagen for Stian Børven, noe han var ganske fornøyd med.
Alt i alt syns jeg vi viser fremgang i begge kampene i dag. Mot Grorud så syns jeg vi gjør en god kamp hvor vi egentlig har ganske god kontroll på dem. Vi er flinke i høyt press og frispillingen vår har vi forbedret mange hakk. Så er det fortsatt en del ting vi jobber med, men jeg føler vi har en god utvikling i spillet vårt.
Og mot Fram Larvik møter vi jo en motstander som på papiret skal være langt sterkere enn oss, men etter en litt tung start så vokser vi oss inn i kampen. Mange unge juniorer får muligheten her til å kjenne på nivået og jeg syns de kommer godt ut av det. Så må jeg berømme også hvordan seniorspillerne tar tak i kampen og hjelper de mer uerfarne i samtlige 90 minutter. Så alt i alt er vi godt fornøyd med lørdagens kamper, sier Børven.

3.poeng: Espen Lindøe

Styrer og dirigerer fra midtstopper plass og er livsviktig for at Ullern 2 holdt så god fasong som de gjorde gjennom hele kampen. Spilleren som oftest er å se som sidestopper eller back gjør en meget solid figur som midtstopper.

2. poeng: Brage Tobiassen
Unggutten som fikk sin debut i PostNord og som imponerte veldig i 4.divisjon for Ullern 2 viser at han har tatt ytterligere steg fra forrige sesong. I en litt uvant spissposisjon viser han igjen at han er blitt en seniorspiller. Sterk i duellene, god med ball og flott scoring gir han 2 poeng på børsen.

1. poeng: Simen Nygaard
Nyervervelsen fra Grorud viser at også han er en spiller som holder høyt nivå og vil konkurrere om plassen i PostNord. Flink til å finne gode offensive løsninger med ball og er også en solid ballvinner.