4.div: Tap mot Årvoll

Postet av Ullern Fotball den 8. Jun 2022

Det var toppoppgjør i 4.divisjon avdeling 2 når Ullern 2 tok i mot Årvoll på CC Vest Arena. Lagene var før kampen henholdsvis nummer 1 og 2 på tabellen før oppgjøret.
En jevnspilt kamp endte til slutt med seier for Årvoll som dermed kryper opp på lik poengsum som Ullern 2, men er bak på målforskjell.

ARKIVFOTO: Fredrik Stokke, Ullern Fotball

Straffemiss
Lite som skjedde før halvtimen var spilt, men når halvtimen ble rundet skjer det en situasjon hvor Ullern keeper Filip Terzic kommer langt ut i feltet på en langpasning. Det ser ut til at han er først på ball og bokser den unna, men dundrer ned en Årvoll spiller i samme situasjon. Dommer konfererer med linjemann og det dømmes til slutt straffe og gult kort på Terzic.
Straffesparket er av den meget svake sorten og den humper og spretter utenfor.

Lite store målsjanser i første omgangen, men Ullern kunne tatt ledelsen på en langskudd fra Fredrik Stokke som keeper så vidt får noen fingertupper på og ballen treffer tverrliggeren.

To kjappe fra Årvoll etter pause
Ca 10 minutter av andre omgang er spilt når bortelaget Årvoll tar ledelsen. En dødball slås på bakerste og Ullern forsvaret prøver å kontrollere ballen over dødlinjen, men en Årvoll spiller rekker akkurat å få lagt ballen tilbake i feltet og der står Karim Bata helt alene og kan enkelt sette ballen i mål. Litt slurvete forsvarsspill av hjemmelaget.

Og 0-2 kommer ikke lenge etterpå. Et innlegg fra venstre slås lavt inn i feltet og der klarer Kristoffer Babajide å komme foran Henrik Navarsete og avslutter på første med venstrefoten. Skuddet er ikke veldig godt plassert, men kommer veldig brått på Terzic som må se nok en ball gå i nettet bak seg.

Hovedtrener Anders Johansson gjør noen justeringen og flytter blant annet midtstopper Henrik Navarsete opp som spiss, Navarsete som spilte sine første minutter siden skaden han pådro seg i serieåpningen mot Øygarden i 2.divisjon.
Det ga Ullern litt mer trykk på topp og hjemmelaget produserte etterhvert flere kvalifiserte målsjanser. Blant annet hadde Navarsete en ball i mål, men linjedommer stod dessverre og vinket med flagget.
Ullern 2 får reduseringen sin når klokken passerer 83.minutt og da tennes håpet om å få med seg i alle fall et poeng. Evan Bjerke header et innlegg tilbake i feltet til Fredrik Stokke som hamrer ballen i mål. Et veldig fint angrep av Ullern 2.

Ullern 2 har flere sjanser til å utligne, blant annet ved et flott skudd fra sekstenmeteren av Evan Bjerke, men nok en god redning fra Årvoll keeper Bojang berger seieren for bortelaget.

OK prestasjon, skuffende resultat
Anders Johansson var skuffet etter kampen, men da mer av resultatet og ikke selve prestasjonen.
- Jeg syns ut i fra de forutsetningene vi har foran denne kampen så gjør vi en ok prestasjon. Vi var tvunget til å rotere litt på det laget som har spilt tidligere, men jeg syns de spillerne som kommer inn gjør det veldig bra selv om de ikke har spilt sammen tidligere. Vi er lojal til kampplanen og jeg syns spillerne også håndterer den omleggingen vi gjør de siste 25 minuttene på en veldig bra måte, og vi skaper jo flere gode muligheter på slutten som med litt mer tur kunne gitt oss et poeng. Men Årvoll var gode og er nok det beste laget vi har spilt mot i 4.divisjon så langt denne sesongen. Så vi skal ikke grave oss ned over dette, men heller brette opp ermene å komme sterkt tilbake. Også var det veldig godt å se Henrik Navarsete tilbake igjen på banen og jeg syns han gjør mye bra når han kommer inn, avslutter Johansson.

Ullern 2 - Årvoll: 1-2
Mål: Bata 54.min, Babajide 62.min, Stokke 83.min (Bjerke).
Gule kort: Terzic, Haidar, Kongelf
Tilskuere: Ca 80

Poengbørsen
3.poeng: Brage Tobiassen
Unggutten (f.06) har spilt mer eller mindre fast på midtbanen i 4.divisjon denne sesongen, og han spiller aldri en dårlig match. Smart spiller som ofte finner gode løsninger offensivt og blir også bedre og bedre på den defensive biten. Vår beste mann denne kampen!

2.poeng: Fredrik Stokke
En kamp med blandet innhold fra Fredrik Stokke. Gjør veldig mye bra, vinner mye dueller og skaper også en god del offensivt blant annet med mål og skudd i tverrliggeren. Men har også en del ballmist han kunne vært foruten. Men alt i alt så gjør han en viktig jobb for Ullern.

1.poeng: Christian Hanche-Olsen
Spilte bare første omgangen, men leverer 45 veldig gode minutter. Løser sidestopper rollen meget bra til tross for at han ikke er den største spilleren på banen. God og trygg med ball og plasserer seg alltid på rett sted.