G16: Nesten 65 spillere klare for seriestart

Postet av Ullern Fotball den 15. Aug 2020

Antallet på G16 kullet har faktisk økt gjennom coronaperioden og det er en klar indikasjon på at vi har gjort mye riktig. Satsingsgruppen TG.1 er 31 stk og Breddegruppen TG.2 hele 33 stk. Tre lag er påmeldt i serien og denne helgen ruller fotballen i igjen. 

Det er liten tvil om at gutta har opplevd måten vi har gjort ting på gjennom coronatiden som god tross at vi ikke har fått spilt fotball som normalt. Begge grupper har stort sett hatt normal treningsmengde og det må gis en voldsom tommel opp til Victor Skilbred i samarbeid med Roar Smedsrud som ikke bare har holdt gutta samlet men faktisk økt i antall, sier kullansvarlig Johan Egil Rudi. 

I uke 8 var en stor gjeng samlet i Spania for treningsleir, lite visste vi da om at verden og Spania spesielt få dager senere skulle være midt oppe i en global pandemi. I Salou Spania tilbrakte laget 7 dager på gode forhold i behagelig temperatur og fikk jobbet godt både med det sportslige og det sosiale innad i gruppen og på tvers av kull da 4 stk fra G05 kullet var med. 

Brasil har mange legendariske trenere, men ingen er mer legendarisk for våre 2004 modeller enn Victor Godt oppmøte på TG.2 selv midt i sommerferien på Ullernbanen. Skilbred. En god balanse mellom gøy og skikkelig fotballtrening gjør at TG.2 gjengen samler et betydelig antall fotballgutter både under kontaktforbud og i sommerferien. 

 Gjengen gikk faktisk med planer om en tur til nettopp Brasil denne sommeren, men av åpenbare grunner er den blitt lagt på is. Men når en ser på engasjementet i gruppen så er det liten tvil om at Victor får nye muligheter til å ta med seg gutta tilbake til hjemlandet når verden en vakker dag normaliseres. 

Lag 1 serieåpnet med solide 5-2 mot naborival Frigg på CC Vest Arena og Lag 2 slo Holmlia komfortabelt med 7-3 på Lusetjern. Mandag kveld er også lag 3 klare for seriestart. 

Kullansvarlig Rudi om G16 året 

Vi har vist gjennom vinteren og våren at det å være i G16 Interkrets ikke er noen livsnødvendighet for et kull. Gjennom et tipp topp profesjonelt opplegg har vi stadig tiltrukket oss ambisiøse spillere og 1.div Oslo har aldri vært sterkere når den er spisset til en avdeling. Våre 5 beste spillere er fast flyttet opp i G19 stallen og i serieåpningen mot Grorud var to av de sågar i startoppstillingen og Bendik Foss Evensen skåret kampens eneste mål. Disse 5 gutta var en del av vår gruppe inntil nylig og flere har vært hyppig innom G19 på treningsfeltet og snuser på en plass i løpet av høsten. 

Den svært lovende keeperen vår Mats Edwin Lindegaard er i skrivende stund i Kongsvinger og trener nå med deres A-lag. Mats skal gå på NTG og bo for seg selv og vi følger spent med på hvordan det vil gå. 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc