Takk til alle - Ullern Fotball er godt gående i Koronaens tid

Postet av Ullern Fotball den 14. Mai 2020

I noen uker var all aktivitet på Ullernbanen som kjent stengt. Men så snart det ble åpnet for organisert aktivitet onsdag før palmesøndag, har mange av våre spillere vært i aktivitet. Denne tiden har vist hvor godt samarbeid det er mellom foreldregruppe, trenere, styre og administrasjon. Dialoglinjene i Ullern er korte. Mens mange klubber strevde med å finne løsninger, klarte vi raskt og effektiv å gjenoppta aktivitet på samtlige av klubbens alderstrinn.

Vi ønsker å rette en stor takk til alle foresatte som stilte opp (og stiller opp!) og initierte, bistod og støttet opp under aktivitetene våre. Det er alle medlemmene som ER en idrettsklubb, og sjelden har det vært større grunn til å være stolt av vår klubb - våre medlemmer - enn i denne krevende tiden!


Bidrag fra flere hold

Mange av våre medlemmer er rammet økonomisk av dagens situasjon. Innbetalinger til Ullern Fotball skal ikke være det som skaper bekymring. Vi setter pris på også dere som ønsker å støtte, men eventuelt ikke kan.

Det var mange som betalte avgifter til oss også i tiden med uten fellesaktivitet, og ingen visste hvor lenge situasjonen skulle være slik. Dette satte vi svært stor pris på, og var med på å muliggjøre den hurtige åpningen av aktivitet med trenere på plass.

Vi vil takke Aleksander Wise Sahnoun og Katinka Leiner for å ha tenkt på oss da Ferd var rause og ville støtte aktivitet i idrettsklubber, og ikke minst de som helt uoppfordret valgte å støtte oss med pengebeløp i en krevende tid. Takk!


Nye støttespillere og ny sponsoransvarlig

Vi har også fått med flere sponsorer, som kom inn i perioden rett før krisen inntraff. David Rydningen er vår nye sponsoransvarlig i Ullern, og har siden nyttår arbeidet med å få flere med på Ullern-laget:

Coop Extra Lysehagan har butikk rett rundt hjørnet fra banen vår, og de har fra tidligere levert frukt til A-laget i forbindelse med våre hjemmekamper. Nå har de også valgt å støtte økonomisk, med å kjøpe seg bannerplass på det nye gjerdet som skal settes opp langs banen, foran klubbhuset. Tusen takk til kjøpmann på Coop Extra!

Smilia Tannklinikk har også kommet inn som helt ny sponsor fra og med i år. De tilbyr trygg og omsorgsfull tannbehandling, og holder til i innbydende lokaler i Isakveien. Pass på å booke din neste time hos Elena på Smilia!

I tillegg har vi fått med De Lilla på Skøyen og eiendomsmegler.no, begge kom inn i høst. De Lilla tilbyr oppussing som er fagmessig godt utført, og holder til på Hoffsveien. Eiendomsmegler.no hjelper deg å finne riktig megler - til best pris. Tusen takk til begge!

Elkjøp og CC Vest er med
Samtidig er det verdt å merke at vi fortsatt har med CC Vest og Elkjøp i spissen, som hovedsponsor og generalsponsor. Disse er selvsagt viktige for oss! Det betyr at vi nå har et sterkt lag med støttespillere og sponsorer, som legger grunnlaget for alt arbeidet vi gjør.

Handle med våre sponsorer
Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å hente inn tilbud og handle med våre samarbeidspartnere, når behovet oppstår. Her er en oversikt over alle våre sponsorer: https://fotball.ullern.no/p/46677/vare-samarbeidspartnere.

Støtt Ullern, du også! 
Har du også lyst til å være med å støtte Ullern Fotballs arbeid? Da kan du kontakte sponsoransvarlig David Rydningen på fotballsponsor@ullern.no/40044021 eller sportslig leder Magne Aarvik på magne@ullern.no/47265966.
Vi trenger din støtte og setter pris på alle bidrag - uansett størrelse. Velkommen med på Ullern-laget! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc