MSB topper 4.div!

Postet av Ullern Fotball den 28. Jun 2019

Ullern MSB fortsetter sin imponerende sesong og slår i dag Follo etter hvert komfortabelt hjemme på CC Vest Arena. Det betyr at en tar ferie på delt 1.plass med Oppsal i antall poeng.

Kampleder Bendiksen beskriver imidlertid matchen som følger: Ny solid gjennomført kamp i kveld hvor foruten minutt 40-50 er veldig gode og seieren er fullt fortjent. I dag er vi god i høyt press gjennom store deler av kampen hvor vi har gode utgangsposisjoner og deretter flytter beina fort - det fører til en del gunstige brudd høyt i banen. Offensivt klarer vi å ha ballen over lengre perioder - noe som kan være en fordel i 25 grader og sol. Samtidig er vi flinke til å utnytte ubalanse i motstanderlaget og spille hurtig fremover. Vi gleder oss over at mange juniorspillere leverer en god kamp og viser at det gror godt i de yngre rekker. Gleder oss til å ta i mot Heggedal i august!

Kampfakta | fredag 28.juni 2019 kl. 19:00

Ullern MSB vs Follo 2 4-1 (1-0)

Ullern CC Vest Arena

Ullerns mål: 1-0 Lillestjerna (33 min), 1-1 (49 min), 2-1 Lillestjerna (57 min), 3-1 Fosen (79 min), 4-1 Lillestjerna (81 min)

Gule kort: Fosen

Tilskuere: 30

Neste for Ullern MSB: Heggedal, tirsdag 13. august kl 20:15 på Ullern CC Vest Arena