Uke 11 - Kun en uke til vårt nye hus åpnes!

Postet av Ullern Fotball den 7. Mar 2020

Da går vi inn i siste uken med prehistorisk bygningsmasse og kan se frem ti uke 12 i vårt nye praktbygg. Det gleder vi oss veldig til. 

Ellers så er det liten tvil om at det er mye fokus på dette viruset om dagen, vi har vært flinke til å droppe hilsingen vår siste tiden og Ullern Fotball forholder seg rolige enn så lenge frem til råd fra styrende organer gir sine retningslinjer. 

Matthias og Dennis er meget godt i gang med TG.2 og foreldremøtet ble gjennomført med godt oppmøte. Vi oppfordrer foreldre i begge treningsgrupper til å se etter ting å bidra med, enten det er på kamper, i sosialgruppen eller om det bare er en spontan sak som vaflene til Tor Anton på tribunen. Alt bidrar og skaper gode opplevelser for gutta boys. 

Egentrening: Det er alltid moro å se spillere på banen utenfor trening. Rådet er enkelt: Skal en bli ekstra god så må en legge noe ekstra i potten, skal en bli ekstremt god må en legge noe ekstremt i potten, er en kun med ballen på fellestrening så blir en som de fleste. Før trening, etter trening og på dager det ikke er trening. Spør meg om det er ledig plass eller så er det alltid en flekk ledig. 

God uke! 

All aktivitet er avlyst ut uken pga corona.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc