G19: 2 x 1-0-seier

Postet av Ullern Fotball den 7. Mar 2020

Resultatmessig ble det nok ei fin helg for Ullerns juniorgutter. Først ble Asker beseiret hjemme på CC Vest Arena, så ble BVH slått på Gommerud. 


Nok en gang ble helga fylt med dobbeltkamp for Ullerns G19-mannskap. Førstelaget møtte Asker hjemme, mens lag 2 dro til Bærum for å møte Bærums Verk Hauger. Begge kampene endte med 1-0 i favør Ullern.
- Totalt sett er det en ganske bra dag. Vi viser at vi har en stor og god stall og klarer å stille to veldig slagkraftige lag til tross for at vi har 8-9 spillere ute. Guttene som er med fra G16 viser også at de holder nivået fint. Det lover godt for fremtida, konstaterer hovedtrener Anders Johansson til Ullern.no.

Forbedringspotensiale 

Men til tross for dobbeltseier er ikke juniorgruppa helt fornøyd med dagens prestasjoner. Særlig i lag 1-kampen mot Asker (Interkrets B) var det mer å gå, sammenlignet med nivået laget har vist i de foregående kampene. 

- Vi vinner denne kampen på innsats, stå-på-vilje, og at vi har en god keeper bakerst i Jesper Wold som har flere avgjørende redninger i andre omgang. Både jeg og guttene er klare på at vi kan spille mye bedre. Vi burde ha kontrollert kampen i større grad enn vi gjør i dag, og det "flyter ikke" offensivt; vi har for altfor mange enkle balltap og gjør litt for mange supotimale valg med ballen mot Askers lave press. Jeg tar så klart min del av ansvaret, og vi skal ikke gjøre annet enn å jobbe videre med dette, vi. Vi har vist at vi kan tidligere, men i dag var det ikke helt på nivået vi ønsker å være, sier Johansson.

- Når det er sagt: Det er et sunt tegn at vi står her og er mellomfornøyde etter å ha slått Interkrets B-motstand, og gode lag vinner ofte på dårlige dager også, gjør de ikke? Vi gjør en hederlig jobb i forsvar og jobber hardt gjennom hele kampen. Det må vi ikke hoppe bukk over. For gutta gjorde absolutt så godt de kunne, og det er jeg fornøyd med!, legger juniortreneren til. 

Om selve kampen var det ikke mye å melde fra første omgang: Ullern var best, men ingen av lagene skapte mange sjanser. I andre omgang skapte Asker mest, før debutant Didrik Sommerfeldt (G16) dundra ballen i krysset med 5 minutter igjen på klokka. Det ble også kampens eneste mål, så da kunne G19-1 juble for nok en seier (den fjerde på rad i 2020). 

Fin match i Bærum

På Gommerud avgjorde Martin Slåtsve kampen med sin scoring i første omgang. Det skal sies at Ullern hadde flere muligheter til å doble ledelsen, men det ble bare med det ene målet denne kvelden. BVH hadde selv et annullert mål, og skapte et par farligheter som kunne resultert i scoring. Men Ullern og Oskar Hauger-Johannesen i målet holdt stand, og trakk det lengste strået. 

- Vi gjør mye bra i denne kampen, synes jeg. Vi klarer å ha ballen over lengre perioder flere ganger, særlig i andre omgang, og spiller et trygt og godt angrepsspill uten å gi bort massive kontringsmuligheter. Som alltid skulle vi gjerne produsert flere sjanser selv, men dette var et steg i riktig retning synes jeg. Det er mange her også som legger ned en fabelaktiv innsats, og vi drar dermed i land kveldens andre lagseier, sier Anders Johansson. 

- Jeg vil også trekke frem to enkeltspillere fra dette oppgjøret: Fredrik Flønes Haugen og Christian Ågnes. Begge har evnen til å spille fotball i "riktig tempo". De velger nesten alltid riktig antall touch, og riktig pasningsalternativ. Det synes jeg er fryktelig gøy å se på, og de var instrumentelle i at vi klarte å spille god Ullern-fotball i perioder i denne kampen. 

Flønes Haugen er for øvrig fra klubbens egne rekker; de siste årene har han spilt for G03 på andrelaget (2. div.) og på laget som spilte 3. div. G16 i fjor. Per dags dato spiller han klubbens G18-lag, men har til nå spilt en del for G19-2 i vinter. 


- Fredrik har hele tiden hatt et potensial. Det blir spennende å se hvor langt han kan ta det i juniorårene. Det har i alle fall sett lovende ut til nå, sier Johansson.

Ullern XI vs. Asker (1-4-5-1 fra høyre): Wold - Markus Dahl Jørgensen, Gallo, Shantan, Dokken Skrivervik - Ihlen (Sommerfeldt fra 70. min.), Nilsen, Railo (Wien Algarheim fra 70. min.), Vachaud, Leikvoll - Ingwardo

Ullern XI vs. BVH (1-4-5-1 fra høyre): Hauger-Johannesen - Davidsen (Olsen fra 45. min.), Skrindo, Ågnes, Cleve Broch - Slåtsve, Oma (Iversen fra 45.), Flønes Haugen (Davidsen fra 75. min.), Andreas Dahl Jørgensen, Bjerknæs - Foss Evensen 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc