Jr: Interkretslaget slo ut Stabæk i 1 runde av G19 NM

Ullern fra start: Jesper N. Wold, William M. Haugen - Erlend R. Ellingsen - Thor Skrindo - Daniel Smedsrud, Jesper Nesdal Sandberg - Magnus Fosen - Jacob S. Wilhelmsen, Mikkel Hagen, William Ingwardo, Jørgen Crook Labråten.

Bytter: Mikael Foss Andersen i det 64 min for Sandberg, Teoman K. Andresen i det 75 min for Ingwardo, Jacob Fredrikstad i det 82 min for Hagen, Oskar Ihlen i det 84 min for Labråten og Jon V. Eriksen i det 86 min for Wilhelmsen.

Resultat: 2-3 (0-1)

Mål av: Labråten 44 min og 56 min og Andresen 95 min

Dagens Ullerngutt: I dag må vi rett og slett si at hele troppen leverte og spilte en viktig rolle. Laget var dagens beste!

Kampreferat:

Stabæk er en av de mestvinnende klubbene i NM for G19 lag og måtte tåle et favorittstempel før Ullern tok turen over grensen til Bærum og Nadderud kunstgress. Fra oppvarming var det vel å merke tydelig at det var en konsentrert og skjerpa gjeng fra Oslo Vest som var klar for å gi Eliteserieklubbens juniorlag kamp om en plass i 2 runde. Kampen åpner med at ingen av lagene helt klarer å ta tak i kampen, Ullern sliter med å spille seg fremover, men slår en del lengre og presser Stabæk nok på deres halvdel til at en vinner ball der regelmessig og kommer til noen småfarlige situasjoner. Stabæk har ballen noe mer i denne perioden og slik forblir det den første halvtimen uten at det er noen virkelig store sjanser. Men så begynner Stabæk å få mer problemer med ball og gir fra seg stadig flere stygge brudd og balltap. På et av disse kommer Ullern rundt på høyresiden og et innlegg fra Hagen ender med avslutning fra Labråten som keeper får avverget i tverra og ut. I denne perioden er vi stadig nærme og med et minutt igjen av omgangen er Labråten igjen frempå og denne gangen ender ballen i mål og til pause leder Ullern 1-0.

2 omg starter med et visst Stabæk press der de får satt et visst press på Ullern uten å komme til de helt store sjansene. En del dødballer er småfarlige vel å merke. 56 min er gått når Labråten, som leverte en meget sterk kamp som Ullerns midtspiss, er frempå igjen og setter inn 2-0 fra kort hold. Nå er Stabæk rystet og kampen er åpen, de har noe mer ball og Ullern kontrer godt og skaper situasjoner med sitt gode presspill. Men flere og flere situasjoner oppstår og Stabæk blir tildelt det som kunne se ut som en noe billig straffe. Tidligere Ullernspiller Alexander Torvund trer frem, men Ullerns unge keeper Jesper Wold leser straffen og redder strålende. I samme perioden har Labråten vært alene med keeper og satt ballen like utenfor. Stabæk presser på og får stadig flere cornere. 74 min er gått når enda en tidligere Ullernspiller, Lars Petter Bredsdorff Hotvedt setter bannebrasken på en godt slått corner og stanger inne redusering til 2-1. Kramper begynner å dukke opp i Ullernlaget etter heroisk innsats og mange meter lagt ned. Ny corner og Stabæk utligner til 2-2. Flere bytter må gjøres pga kramper og kampen går til 2X5 min ekstraomganger.

Der ruller Ullern opp et flott innlegg som Andresen møter på bakerste, 3-2, av med drakta og full fyr! Resten av tiden rir en av og en aldri så liten cupbombe blir detonert ca 1 år etter at Ullern MSA var fryktelig nærme mot Stabæk sitt A lag. Vi gratulerer gjengen med en solid skalp og vi gleder oss til 2 runde.