MSA: Skikkelig lokaloppgjør lørdag kl. 14:00

Postet av Ullern Fotball den 25. Apr 2019


Under klubbens kick off arrangement på lørdag, kan vi by på et skikkelig lokaloppgjør mot Ready. Vi håper mange av klubbens støttespillere møter opp for å hjelpe laget med å vinne kampen på banen og klubben til å vinne tribunen. 

Trener Didrik sier følgende:

"Vi er på ingen måte fornøyd med ett poeng på de to første serierundene. Den gode seriestarten vi skulle ha har endt med en følelse av å ha tapt fem poeng.

Målene vi har sluppet inn har kommet etter faste situasjoner, to korridorfrispark og én straffe mot. Uheldige eller udyktige, det må hvert fall tas tak i. I begge kampene kommer vi til flest sjanser og det er sånn sett skuffende at vi ikke får med oss alle seks poengene i disse. Det positive er at det er kun spilt to av 26 runder og allerede til lørdag venter en ny mulighet til å rette opp inntrykket da Ready kommer på besøk.

Som ny trener i klubben ser jeg veldig frem til dette nabooppgjøret da slike kamper alltid betyr litt ekstra for både spillere og publikum. Ready fremstår alltid som et godt spillende lag og har siden i fjor bevart mange av de som var med å berget plassen i Norsk Tipping ligaen i fjor. De har samtidig hentet inn noen forsterkninger og erstattere for de spillerne som har forlatt klubben. Vegard Lund Nes har steget i gradene og fått hovedtrener ansvaret etter å ha vært assistent under Jonas Rygg, så årets utgave antas å være en videreføring av den spillestilen og kontinuiteten som har vært i klubben i mange år.

For vår egen del blir det viktig både i denne kampen og fremover at vi tar noen steg i og rundt begge bokser. Vi må bli bedre på markeringsspillet vårt i og rundt 16 meter når vi forsvarer eget mål og vi må bli tilsvarende bedre til å omsette sjansene våre i mål i motsatt ende. Med treningskvalitet og gode forberedelser er forhåpentligvis dette de små detaljene som skal til for at potensialet til spillergruppa virkelig kommer til syne.

Vi ses til naboderby på CC Vest Arena."


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc