MSB: Likt resultat som i vår mot Lyn, men en betydelig progresjon!

Postet av Ullern Fotball den 4. Sep 2024

Det ble dessverre 0-5 til Lyn også denne gangen, men mye godt kunne MSB ta med seg fra kampen mot OBOS-klubben. Klubben som for øvrig hadde noen kjente OBOS-liga-fjes med på banen mot Ullern.

Ullern fra start:

1.omg

Det går bare noen få minutter før Ullern får sin første store sjanse. Etter det fortsetter de gode tendensene, og Ullern får den beste starten av kampen de har hatt siden høstsesongen startet. Det bygges opp angrep med større kontroll, det sprintes oftere i press og midten er stengt. Likevel har Lyn noen spillere med større andel kvalitative styrker, og får både 1 og 2 mål før pause. Noe mot spillets gang, men opplevelsen etter 1. omgangen var absolutt ikke "for katten".

2.omg

Lik sjansen Ullern hadde i første omgang, fikk også Lyn tidlig i andre omgang. Slik fortsetter også kampen i store deler av 2. omgangen. Ullern sliter mer med å bygge opp spillet, og får større avstander i forsvar, noe som Lyn utnytter godt. Både det 3., 4., og 5. målet kommer i løpet av 2. omgangen for Lyn. Selv med 5 i nota, er kampens 1. omgang noe som absolutt guttene kan ta med seg inn i neste kamp!

Det er enda jevnt og spennende mellom de bakerste 5. Ullern har enda ikke møtt noen av disse til kamp nr. 2.

Gule kort Ullern: Junior Peya Irakoze og Philip Fjellman