MSB: God prestasjon mot serielederen, tross tap

Postet av Alexander Bendiksen den 28. Aug 2024

Etter en høydramatisk hjemmekamp i forrige runde, ble det  mindre dramatisk denne tirsdagen borte mot serieleder Holmlia. Prestasjonen skulle bli god, men resultatet mindre godt.

Ullern fra start:

1.omg

Spillemessig, mellom boksene, er det en jevn fotballkamp hele omgangen. Derimot er Holmlia bedre til å både skape og hindre målsjanser når de kommer inn i 16m. 0-1 er dessverre en altfor lettkjøpt skåring hvor den går direkte fra 5m i bakrom og en strålende volley over hodet på keeperspiller Benestad. 2-0 kommer kort tid seinere, etter et stygt balltap ca 20m fra egen målstrek. Derfra og ut skaper Ullern en del halvfarligheter, mens hjemmelag skaper nada.

2.omg

Dette er rett og slett en god omgang av de med hvit drakt. Veldig mange gode angrep, 3 store målsjanser og et godt press. Både Marius Teigen og Philip Fjellman x2 har noen gigasjanser som burde resultert i et mål eller to. Dessverre får vi ikke ballen i mål og helt på tampen skårer hjemmelaget sitt tredje mål for kvelden til stor jubel fra hjemmefansen.