G16: To mål, smultring, 3 poeng i serieåpningen av Interkrets

Postet av Ullern Fotball den 6. Apr 2024

2-0 kunne vært mer, men ikke mindre, solid fra start til slutt når 2008 gutta tok med seg tre poeng fra serieåpningen av Interkretsserien mot Gjelleråsen på Ullernbanen lørdag.

Bunnsolid bakover

I første omgang har Gjelleråsen ett innlegg, jepp, så god kontroll hadde vi. På den andre halvdelen foregikk de fleste av de første 40 minuttene og våre gutter skapte mer enn nok til å lede både med to og tre mål til pause. Men det ble med 1-0 etter innlegg på bakre fra Emil Reiten som fant Leart Mehaj som sniker ballen i mål via keeperen.

Hjem å øve på å skåre litt oftere

I andre omgang fortsetter trykket mot GIL målet og til slutt er det Mehaj som smeller ballen inn til Peder Johannessen som kommer på bakre og smeller ballen i mål. Vi skaper nok til å vinne denne kampen med mer og det skal vi se på gjennom kommende uke. Defensivt har vi tatt helt enorme steg siste måneden på organisering av vårt bakre ledd, fra 4 ulike linjer til en samlet gjeng, til en enorm frustrasjon for GIL spillerne som konstant ble lokket rett i vår lille offsidefelle.