G2007: Nå begynner moroa!

Postet av Ullern Fotball den 15. Aug 2020

Ullerns G13-lag teller nå ned timene til seriestart. Det er nemlig ikke lenge igjen. Totalt har kullet tre treningsgrupper, over femti spillere og til sammen fire lag fordelt i de fire divisjonene på G13. Først ut er lag 1 og lag 2 – de åpner ballet på søndag. Ventetiden er endelig omme, og det klør i beina hos samtlige etter å spille den første «tellende» fotballkampen siden oktober 2019.

- Det har vært en lang preseason i år, for å si det sånn. For unge gutter har det antakelig føltes enda mer langvarig enn det har gjort for oss, så nå gleder vi oss skikkelig til å spille på ordentlig igjen, sier årgangsansvarlig trener, Anders Johansson, til Ullern.no. I tillegg til han er det nordlendingen Mads Hultgreen og bergenseren Marius Hovdenak Sandberg som er trenerne på kullet.

Ullern G2007 er veldig klare for å spille skikkelige fotballkamper igjen! I løpet av de fire neste dagene begynner moroa for samtlige fire lag. Foto: Mads Hultgreen

 

Mange kamper på kort tid

Lag 3 spiller sin første kamp tirsdag 18. august, mens lag 4 begynner serien dagen før borte mot Teisen. I tillegg skal kullet stille i OBOS cup og Stjerne cup, samt andre lokale cuper (etter planen). Med andre ord blir det mange kamper i løpet av august, september og oktober – og dermed mange anledninger til å ta turen til CC Vest Arena eller andre lokale baner for å se klubbens G13-spillere.

  • At vi får mange kamper nå, tror jeg ingen har så mye imot. Vi lover at vi skal spille Ullern-fotball med alle lag, og gutta har ikke for vane å gi særlig mye mindre enn 100 prosent, så selv om sesongen blir kort så kan det likevel bli veldig gøy, tror Johansson.

Morsomt og utviklende

G2007 som kull har som ambisjon å være en inkluderende og trygg arena for barn og ungdom på herresiden hele veien til G19, hvor man «oppløses» som eget kull og går inn i ei samla gruppe med flere årganger. Her skal man få muligheten til å bli så god som man vil i fotball, samtidig som det hele veien skal legges vekt på at deltakelse i idretten skal være morsomt, engasjerende og givende.

- Målet er å ha et tilbud til alle, uansett ambisjonsnivå. Og da et godt tilbud til alle, der alle føler behovene sine blir møtt og at man som enkeltperson blir sett, sier Johansson.

07-gutta elsker å konkurrere. Emil Spilling dro i år hjem seieren i Luringmesterskapet (Luring = énspretten med litt andre regler)

 

 

- For de mest ivrige har vi satsningstilbudene våre, kalt Treningsgruppe 1 og Treningsgruppe 2. Her forsøker vi å kombinere alt det lystbetonte med idrettsdeltakelse med det å utvikle seg. Det er ingen motsetninger her; man blir ofte god i ting man synes er givende å holde på med, og man synes ofte det er givende å holde på med noe man føler mestring og utvikling i.

Spillere som ikke har lyst til å bruke like mye tid på fotball, har et tilbud kalt Treningsgruppe 3. Her legges hovedvekten på at man skal ha det gøy sammen gjennom fotballen, uten at man trenger å ha store ambisjoner med fotballspillingen utover det. 

- Selv om man ikke bruker mange kvelder i uka på fotball, kan man likevel synes det er kjempegøy. Fotballen på TG3 ønsker vi skal være en topp sosial arena, der man kan knytte kameratskap og ha det veldig kult med fotball en gang i blant,Under Summer camp dro 07-gutta til Sognsvann. Der ble det både grilling og bading, blant annet. sier Johansson.

Pangstart på

  sommeren

Egentlig skulle kullet både på Sør cup og Norway cup denne sommeren, men alt dette ble avlyst av litt for velkjente årsaker. Men dette fikk ikke ødelegge fotballsommeren totalt. I uke 31 og 32 deltok 07-gutta på Summer camp for andre år på rad. Her ble det både utflukter til Voldsløkka og Sognsvann, fullt av konkurranser, og mange innslag fra eksterne trenere og "forelesere". I tillegg til mange fotballtreninger, så klart.

- Vi fikk en flott sommer til tross for forholdene. Så nå er vi veldig klare for høst og seriespill, lover Johansson. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc