G2009 - godt i gang som samlet kull

Postet av Ullern Fotball den 8. Mar 2020

1.november ble G2009 kullet samlet som det yngste kullet i Ullern Fotball. Vi har ca 65 spillere på kullet og har gjennom vinteren hatt rundt 50 spillere i aksjon 3 ganger hver eneste uke.

Kullet trener 3 ganger i uken på mandag, onsdag og fredager og har spilt treningskamper lørdag og søndag annenhver helg mot lag både innenfor og utenfor Oslo sine grenser. I tillegg har kullet deltatt på nydannede Stjernecup i Oslo området og skal på cup til Hamar, Ski og Gøteborg de kommende månedene for å gi alle spillerne tilstrekkelig med utfordringer og samtidig skape øyeblikk for livet!

Det har vært knyttet en del spenning til hvordan overgangen fra skolelag skulle gå i såpass ung alder, men det har gått helt strålende så langt og med flere sosiale sammenkomster allerede ser dette ut til å bli en stor suksess😁

Trenerapparatet på kullet er stort, kompetent og brennende opptatt av to ting; gjøre det så gøy som mulig å være på Ullernbanen og gi spillerne nok utfordringer slik at de blir litt bedre for hver dag som går!

Les mer om trenerne her: https://fotball.ullern.no/p/47511/trenere-og-stotteapparat 

Årskullansvarlig Alexander Bendiksen sier følgende om oppstarte; Vi har fått en veldig god start med denne gjengen både sosialt og sportslig. Vi har 5 trenere som bruker masse tid på å skape trivsel og utvikling for ivrige fotballgutter hver uke. Den sportslige utviklingen har vært stor siden november og når vi nå har kommet frem til 'skape målsjanser og skåre mål' som tema ser vi at dette virkelig begynner å ligne på noe spennende. Vi gleder oss stort over starten og gleder oss veldig til det som skal skje fremover.

Viktig å legge til at vi har en stor, ivrig og hjelpsom foreldregruppe som sørger for at alt det som skjer rundt et fotballag går som smurt - tusen takk til de!


P.S Vi har alltid plass til nye spillere, uansett ambisjoner og ferdigheter. Ønsker du å teste ut Ullern G09 tar du kontakt med Alexander Bendiksen (95992088 eller alexander.bendiksen@gmail.com).
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc