Uke 11 - Telenor Cup på søndag mot Skjetten

Postet av Ullern Fotball den 8. Mar 2020

Helgen viste at vi er i ferd med å etablere en kultur som vi kan være litt stolte av, to 2004 gutter fra start og to til som kommer inn og setter sitt preg på kampens utfall for G19 mot Interkretsmotstand er kult. Når vi i tillegg har fem stykker på G19-2 kamp i enda en seier mot 1.div motstand så sier det mye om nivået vi har kommet opp på gjennom vinteren. 

Kommende uke kan vi glede oss til fotballkamp der resultatet vil ha større betydning, det er cup og det er vinn eller forsvinn. Vi skal ta med oss de positive erfaringene fra helgen, konkurransen om plassene er tøffere enn noengang og skal en være med i kampen kan en ikke stå med lua i hånden. Med Telenor Cup G16 NM mot Skjetten søndag vil det også være første kampen i år der vi ikke kan love mye spilletid på alle som blir tatt ut i kamptroppen, så det er sagt. 

Jeg gleder meg voldsomt til å kjenne på følelsen av å legge en tropp inn i FIKS og vite at kun en god treningsuke og en maks prestasjon vil ta oss et steg videre i NM. For å få til det ekstra kreves det ekstra fra oss alle, forberedelser og ikke minst de ekstra minuttene og repsene som blir til timer gjennom en vinter. Før og etter trening, ute på feltet og inne i bua, fridager som brukes til å bli en bedre lagkamerat og bidragsyter for gruppen vår. 

All aktivitet ut uken er avlyst pga corona. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc