Har du lyst til å bidra til flere fantastiske fotballopplevelser på Ullernbanen?

Postet av Ullern Fotball den 4. Mar 2020

Arrangementsgruppen søker verter til ulike oppgaver i forbindelse med hjemmekampene våre i Norsk Tipping-ligaen.

I dag er det en liten gruppe frivillige som bidrar til at vi får flotte og bra organiserte arrangementer når vi arrangerer kamper i Norsk Tipping-ligaen men vi trenger flere til å ta del i dette arbeidet.

Vi søker etter mennesker som har lyst til å bidra rundt kampene. Typiske oppgaver er kampverter, dommervert, fruktvert, billettør, stadionvakt, bevertning mm.

Dugnadsgruppen søker medlemmer som har litt tid til overs og kan bidra til at man kan unngå "unødvendige" håndverkerkostnader eller rett og slett kan ta i et tak av og til. Typiske oppgaver er rydding, beskjæring, bæring, frakting, enkel snekkering med mere.

Har du lyst til å ta del i det å gjøre opplevelsen på Ullernbanen enda bedre eller bare ønsker å vite mer om hva dette innebærer, ta kontakt med daglig leder Tage på e-mail; tage@ullern.no, tlf. 91152541. Eller Roar Smedsrud på e-mail smedsrud@start.no, tlf. 91865406.

Link til alle daglige kamper alle årskull som settes opp på Ullernbanen og Hullebergmyra finner du her; Ullern Fotball kamper i dag

Link til våre A-lags kamper sesongen 2020 finner du her; Ullern senior A-lagets kamper


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc