G19: Nye spillere inn portene på CC Vest Arena

Postet av Ullern Fotball den 14. Feb 2020

Det er ikke lenge siden Ullern.no skrev om at ni nye spillere var klare for G19-stallen. Nå har fire andre, nye karer valgt Ullern som sin juniorklubb. Alle disse kommer «utenfra», og er klare for å gi seg ut på et eventyr i den hvite-og røde trøya.

Tre av guttene er sisteårs juniorer: Martin Slåtsve, Martin Kjenaas og William Finstad Ingwardo. Sistnevnte har returnert til Ullern etter et halvår hos Lillestrøm, mens de to Martin-ene kommer fra Bærum.

- I disse tre spillerne får vi tre erfarne karer på juniornivå. De har vært med to sesonger nå, og kan bidra som slags rollemodeller for dem som kommer opp. Vi har nå et lag med mange sisteårs juniorer, og det synes jeg bare er positivt; det er som regel de ivrigste spillerne som satser så lenge, og vi har både fjerde- og tredjedivisjon herrer som mulige kamparenaer om de skulle bli for gode for oss, sier juniortrener Anders Johansson.

- Jeg håper de kan stå frem og vise de yngre spillerne hvilke holdninger og hvilken innstilling som kreves på trening og i kamp for å lykkes. De er gode spillere alle tre, som vi gleder oss til å se mer av ganske snart.

Juniorgruppa har også blitt beriket med en ny andreårsjunior fra naboklubben Ready: Fredrik Fronth Lundberg.

- Fredrik er en spennende type. Han har ekstrem fart, god 1v1 offensivt, og har gitt oss et godt førsteinntrykk på flere måter. Fredrik trener godt og tar fotballen seriøst, og jeg tror han kan få en veldig fin utvikling her i Ullern. Dessverre har han slitt litt med skader de siste ukene, men forhåpentligvis får vi gleden av å se han på banen om ikke lenge.

Her er en kort presentasjon av hver enkelt av nykommerne:

Martin Kjenaas

Posisjon: Midtbane (indreløper/dyp)

Fødselsår: 2001

Tidligere klubb: Bærum SK

Om: Jeg kan bekle alle posisjoner på midtbanen og trives best sentralt som indreløper eller offensiv midtbanespiller. Jeg vil si jeg er en kreativ spiller med en god venstrefot, og at jeg også er målfarlig når muligheten byr seg.

William Finstad Ingwardo

Posisjon: Spiss / kant

Fødselsår: 2001

Tidligere klubb: Lillestrøm SK

Om: Jeg er en atletisk angrepsspiller med et par «tekniske varianter». I Ullern denne sesongen skal jeg bidra til egen- og lagets utvikling, samt vinne mange fotballkamper.


Martin Sending Slåtsve

Posisjon: Spiss, kant og offensiv midtbane

Fødselsår: 2001

Tidligere klubb: Bærum SK

Om: Jeg er veldig treningsvillig og føler jeg kan bidra med noe for laget. Jeg kan spille flere posisjoner på banen, men trives best i angrep. Personlig satser jeg på så mye spilletid som mulig i år, samt utvikle meg som spiller. Et mål for oss som lag er å rykke opp fra førstedivisjon.

Fredrik Fronth Lundberg

Posisjon: Kant

Fødselsår: 2002

Tidligere klubb: Ready

Om: Jeg er en spiller som liker å ha ball i beina. Jeg liker å drible og det å bruke fart i mellomrom, og jeg mener jeg kan hjelpe laget med å skape sjanser gjennom å komme til en del innlegg. I 2020 tenker jeg vi skal kjempe hele veien og gå for å vinne førstedivisjon.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc