Jenter 2012

Postet av Ullern Fotball den 11. Feb 2020

Jenter 2012 er allerede en veldig aktiv gjeng!
Begge de to seneste helgene deltok jentene på cup inne på Telenor Arena. Første helg 3v3 og sist 5v5. På førstnevnte stilte vi med hele 5 lag, mens vi siste helg hadde meldt på 2 lag.

Med stor aktivitet kommer også stor utvikling. Og det var tydelig å se på disse cupene at jentene øver godt, og stadig lærer. At mange spiller hele året, er nok en nøkkel til den utviklingen man kan se.

Dette jentekullet er det første i Ullern som organiseres med klubbansatt som hovedtrener fra første spark, som et grep for å få bedre kontinuitet i jentekullene våre. Sammen med foreldre som stiller villig opp, har jentene i sum meget god oppfølging!

Vi har ca 20 stykker som trener minst 1 gang i uken nå i vinter, mens en håndfull av de aller ivrigste ligger på så mye som 3 økter i uken. Ikke gæli! Jentene trener mandager kl 18.00 og torsdager i AKS-tiden. Begge deler ute på oppvarmet kunstgress på Ullernbanen. Vi tar gjerne i mot enda flere fotballjenter :)

PS: 2013-jentene ble litt få i vinter, så de er inkludert i treningene til J2012. Også der tas nye jenter i mot med åpne armer! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc