G19: Måtte gi tapt for Stabæk

Postet av Ullern Fotball den 26. Jan 2020

Søndag ettermiddag var det duket for et skikkelig nabooppgjør mot Stabæk (Interkrets A/G19 Nasjonal) for våre juniorer. Det ble som ventet et tøft oppgjør, men Ullern hang bra med ganske lenge. 

- I første omgang er det veldig jevnt, og vi klarer å skape mange gode situasjoner for oss selv. Presset vårt sitter også ganske bra. Det er veldig gøy at det ser såpass bra ut mot så god motstand, og særlig så tidlig i "sesongen". Vi produserer en del sjanser som vi faktisk burde scoret på, så vi kunne faktisk ledet inn til pause, sier juniortrener Anders Johansson. 

Men slik ble det ikke. Ullern ga bort et noe billig mål imot og fikk enda ei scoring av det finere slaget rett i fleisen før hvilen. Dermed sto det 2-0 til hjemmelaget i sort og blått. 

- I andre omgang er de bedre enn oss, og alt i alt vinner Stabæk fortjent. De bytter ut hele laget sitt, og med den bredden de har så går ikke nivået særlig ned, for å si det sånn. Da blir det tungt å presse med samme intensitet som i første omgang, og det sitter heller ikke like bra offensivt, oppsummerer Johansson. 

- Vi tar med oss de første 45 minuttene, så får vi prøve å lære så mye som mulig av denne kampen også. Tidvis viser vi jo at vi er på høyde med dem. La oss håpe vi møter dem i cupen i år igjen, så skal vi få vår revansj. 

P.S.: Neste helg har juniorgutta fri, så neste mulighet til å se Ullerns eldste unge, lovende spillere er 8. februar hjemme mot Kolbotn. 

Ullern XI (1-4-5-1 fra høyre): Wold - Shantan, Gallo, Skrindo (K), Jørgensen - Hagen (Dokken fra 65.), Lode Pedersen (Lindeman fra 75.), Railo (Oma fra 75.), Vachaud (Nilsen fra 45.), Leikvoll (Foss Evensen fra 45.) - Ihlen (Slåtsve fra 75.)

Foto: Trude Dahl Jørgensen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc