Uke 22 - Kristi himmelfartsdag og kamp for lag 2

Postet av Ullern Fotball den 25. Mai 2019

Kommende uke inkluderer to fridager fra skolen, nemlig torsdag og fredag. Det er nok grunnen til at det ikke er satt opp noen kamper for oss – i utgangspunktet - denne uka. Vi har en del spillere på klassetur neste uke (uke 23), så vi har benyttet muligheten til å arrangere en treningskamp for lag 2 førstkommende onsdag kl. 19:00 på Ullern. Kamptropp kommer snart!

Og ja, vi har treninger selv om det er fridager fra skolen. Etter ønske fra dere der hjemme, har vi flyttet treningen lørdag morgen til søndag kveld denne uka. Mulig vi kjører det som permanent løsning, uten at jeg garanterer noe. 

Stor takk til alle som stilte opp på dugnad på CC Vest cup i helga som var! Det setter vi umåtelig stor pris på, alle vi som jobber i klubben 😊
 

Ukeplan TG3: 

Trening: KL. 15:00-16:30 fredag. 

Kamp: Ingen 

Ukens tema:

Spill i begge bokser + dødballer

Utstyrsansvarlige:

TG1:

Mikkel BA tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Max og Kristian tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Martin Ø tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Sebby, Elias og Markus tar med ballnettet inn i ballboden etter trening. 

_____________________________________________________________________________

TG2

Martin FH tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Arkady og Hugo tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Johan tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Herman JC, Olav og Sondre tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

_____________________________________________________________________________

TG3: 

Henrik tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Embrik tar med et ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Elias tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Bror tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

Mandag

KL. 15:00-16:30. Trening for satsningsgruppene: 

·Firkanter

·Pasningsøvelse / possession

·Spill

Tirsdag

Egentrening/fri

Onsdag

KL. 15:00-16:30. Trening for satsningsgruppene. Innhold: 

·Ballmestring

·Fotballsprinter

·Spill på liten bane

KAMP - lag 2 vs. ØHIL kl. 19:00 på Ullern KG 2. Oppmøte senest 18:30 på banen. Kamptropp: Matta, Jakob Haugen (begge keepere), Mikkel Kjelman, Kleivdal, Myhre, Henke, Trym, Albert, Markus, Dyrland, Kasper, Cornelius, Martin FH. 

Torsdag

Egentrening/fri

Fredag

KL. 15:00-16:30. Trening for alle (TG1, TG2 og TG3). Innhold for satsningsgruppene: 

·Ballmestring/pasningsøvelse

·2v1/3v2

·Spill på så stor bane som mulig for TG2 (9-er) og TG1.

Lørdag

Egentrening/fri

Søndag

KL. 18:00-19:30. Trening for satsningsgruppene på Hullebergmyra. Innhold: 

·Pasningsøvelse

·1v1

·Spill på liten bane

·Konkurranse


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc