Uke 19 - kamper for satsningsgruppene

Postet av Ullern Fotball den 4. Mai 2019

Forrige uke ble ei fin ei med kamper for alle lag og et nytt, knallbra arrangement i regi av sosialkomiteen på 1. mai. Se bildene på Facebook-siden vår! Ellers var det ekstra gledelig at TG3 stilte med hele 14 mann til kamp på tirsdag. Knallbra. Når man er såpass mange blir det mye gøyere å spille fotball og bli et skikkelig lag, så dette må vi virkelig prøve å fortsette med :-D På TG3-fronten har jeg fått innspill på at den viktigste infoen for dem drukner i mengden av info for satsningsgruppene, så da har jeg endret litt i ukeplanen den gangen her. Nå ligger TG3s ukeplan øverst, som dere ser, uten noe mer info senere i ukeplanen. Gjerne gi tilbakemelding på om det funker eller ikke funker for dere!

Uken som kommer, byr på følgende: Bortekamp for lag 1 tirsdag (ikke onsdag!), hjemmekamp for lag 2 og 3 på onsdag, og kampfri for lag 4. Ellers trener vi «som vanlig».

Ukeplan TG3: 

Trening: Fredag 15:00-16:30.

Kamp: Ingen

Ukens tema:

Omstillinger fra forsvar til angrep og fra angrep til forsvar (kontringer)

Lag 1 etter seier mot Frigg på onsdag. Disse gutta har jobbet knallgodt den siste tiden, noe som antakelig er grunnen til at prestasjoner og resultat har vært positive. 

Utstyrsansvarlige:

TG1:

Jone tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Nicco og Albert tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Samuel tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Trym og Martin G tar med ballnettet inn i ballboden etter trening. 

_____________________________________________________________________________

TG2

Lars tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Magnus D og Mikkel K tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Viktor tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Alexander og Kasper tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

_____________________________________________________________________________

TG3: 

Jonathan T tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Marius SS og Jonathan MB tar med et ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Herman HL tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 


Mandag

KL. 15:00-16:30. Trening for satsningsgruppene: 

·Firkanter

·Pasningsøvelse / possession

·Spill

Tirsdag

KAMP – Skeid vs. Ullern 1 kl. 18:55 på Nordre Aasen kunstgress 2. Oppmøte senest 18:25 på banen på Skeid. Tropp: Max, Mathias, Martin Ø, Mikkel BA, Peder N, Elias R, Samuel W, Nicco, Jone N, Albert, Markus, Ludwig

Onsdag

KAMP –Ullern 2 vs. Kjelsås kl. 18:55 på Ullern kunstgress 2. Oppmøte senest 18:25 ute på banen. Tropp: Mathias, Gaaserud, Mikkel K, Cornelius, Martin FH, Sebby, Myhre, Dyrland, Kleivdal, Herman JC, Henke, Trym N, Lars, Kasper.

Dommeransvarlig: Dyrland

KAMP – Ullern 3 – Holmen kl. 18:55 på Ullern kunstgress 2. Oppmøte senest 18:25 ute på banen. Tropp: Filip R, Alex L, Pavel, Iver, Leon, Viktor, Olav Heyerdahl, Johan F, Daniel M, Johannes, Kristoffer, Benjamin, Hugo, Arkady, Phillip TM

Dommeransvarlig: Filip R

Torsdag

Egentrening/fri

Fredag

KL. 15:00-16:30. Trening for TG1 og TG2. Innhold: 

·Ballmestring

·2v1/3v2

·Spill på stor bane for TG2 (9-er?), spill på så stor bane som mulig for TG1. 

·Konkurranse

KL. 15:00-16:30. Trening for TG3

Lørdag

KL. 09:30-11:00. Trening for satsningsgruppene (på CC Vest Arena). Innhold: 

·Oppvarming og sprinter

·1v1

·Spill på så stor bane som mulig

Søndag

Egentrening/fri0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc