Uke 17 - Kick off og hjemmekamper

Postet av Ullern Fotball den 19. Apr 2019

Håper alle sammen har hatt ei kjempefin påske, med eller uten fotball! Guttene håper jeg har også brukt tiden til å lade litt batterier, slik at de er klare med ny giv å gå inn med mot første halvdel av sommeren. Viktig at alle husker kick off-et til Ullern fotball kl. 12:00 på lørdag (etter treningen vår). For dere voksne som bare er interessert i å se A-kampen, så starter den 14:00. Info finner dere her: https://www.facebook.com/events/238900456989048/

Som dere kan se lenger ned i planen, er ukens første kamp hjemme for lag 3 mot BVH. Lag 1 og lag 2 spiller begge på onsdag, hjemme på Ullern 😊 Lag 4 har ikke kamper denne uke. Si ifra om noen er glemt i kamptroppene!

Kanskje noen av spillerne har nevnt dette hjemme, kanskje ikke: Vi har fått en ny trener på kullet, nemlig Felix Karlsen! Han blir med TG2-gruppa fremover. Felix spiller selv på interkretslaget på junior, og er i tillegg allerede en veldig flink trener. Vi er glade for å ha Felix med oss, så velkommen skal du være! 

Ellers er treningstidene mandag, fredag og lørdag, akkurat som i uka før påske. Oppfordrer også til mye løkkefotball på de dagene vi har fri. Nå har vi fire baner tilgjengelig, og det er som regel både mål og plass nok til de som vil trene litt ekstra!

Ukens tema:

Lavt press og spill mot etablert forsvar (mot lavt press). 

Utstyrsansvarlige:

TG1:

Jone tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Nicco og Albert tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Samuel tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Trym og Martin G tar med ballnettet inn i ballboden etter trening. 

_____________________________________________________________________________

TG2

Lars tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Magnus D og Mikkel K tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Viktor tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Alexander og Kasper tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

_____________________________________________________________________________

TG3: 

Jonathan T tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Marius SS og Jonathan MB tar med et ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Herman HL tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 


Mandag

KL. 15:00-16:30. Trening for satsningsgruppene: 

·Firkanter

·Pasningsøvelse / possession

·Spill

Tirsdag

KAMP – Ullern 3 vs. BVH kl. 18:55 på Ullern kunstgress 2. Oppmøte senest 18:25 på gamlebanen. Tropp: Filip R, Alex L, Pavel, Iver, Leon, Viktor, Olav Heyerdahl, Johan F, Daniel M, Johannes, Kristoffer, Benjamin, Hugo, Arkady

Onsdag

KAMP – Ullern 1 vs. Vestre Aker kl. 19:10 på Ullern kunstgress 2. Oppmøte senest 18:25 på gamlebanen. Tropp: Max, Mathias, Martin Ø, Mikkel BA, Peder N, Elias R, Samuel W, Nicco, Jone N, Albert, Markus

KAMP – Ullern 2 vs. Asker kl. 19:10 på Ullern kunstgress 2. Oppmøte senest 18:25 på gamlebanen. Tropp: Gaaserud, Mikkel K, Cornelius, Martin FH, Sebby, Myhre, Dyrland, Kleivdal, Herman JC, Henke, Trym N, Lars, Phillip TM. Gaaserud tar med keeperhansker, men vi bytter på å stå i målet. 

Torsdag

Egentrening/fri

Fredag

KL. 15:00-16:30. Trening for TG1 og TG2. Innhold: 

·Ballmestring

·2v1/3v2

·Spill på stor bane for TG2 (9-er?), spill på så stor bane som mulig for TG1. 

·Konkurranse

KL. 15:00-16:30. Trening for TG3. Innhold: 

·Firkanter

·1v1/2v2

·Spill på liten bane (3v3/4v4)

·Konkurranse

Lørdag

KL. 10:00-11:30. Trening for satsningsgruppene (TG1 trener på Hullebergmyra, TG2 på gamlebanen). Innhold: 

·Oppvarming og sprinter

·1v1

·Spill på så stor bane som mulig

KICK OFF KL. 12:00. Obligatorisk oppmøte for alle spillere. A-laget spiller kamp mot Ready kl. 14:00, som jeg vil oppfordre dere voksne også til å se. Info om kick off-et: https://www.facebook.com/events/238900456989048/

Søndag

Egentrening/fri


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.