Ukeplan uke 15

Postet av Ullern Fotball den 7. Apr 2019

Ny treningsuke, hvor vi legger bak oss en heller hektisk uke 14, med 2 kamper + pluss cup på Røa.
Får både tirsdag og torsdag en litt vrien start på seriespillet, på Abildsø møter vi et fysisk robust og teknisk godt lag som vi får kjørt oss mot i store perioder, men samtidig har vi enkelte perioder i kampen hvor vi er hakket vassere. I de periodene spiller vi opp mot vårt aller beste, men for å komme seirende ut av slike oppgjør, kreves det at vi er på 100% så godt som hele kampen.

Torsdag ser vi tegn til bedring mot slutten av 2. omgang, men innen den tid har vi hatt en tung kamp hvor lite stemmer, balltapene florerer og vi bærer preg av å ha spilt lite sammen. Vi tar med oss de gode periodene og ser fremover.

På Røa er det noe mer lystig, selv om vi får det tøft over 2 oppgjør mot Røa, mens vi bl.a er bedre enn et Skeid-lag vi sleit tungt med i fjor. Det må vi absolutt være fornøyd med. Så går det også rykter om en mer enn godkjent prestasjon mot Lyn.

En kamp denne uken, før vi tar påskeferie. Dere som skal spille, er kalt inn i Spond. Legg også merke til at torsdagsøkten er flyttet til tirsdag. Denne gangen kl 19.00. Tidspunktet for denne kommer til å variere, så dere må bare følge med i Spond og lese ukeplanen.
Les ukeplanen! 


Mandag: 15.00 - 16.30. Oppvarming, boks, spill

Tirsdag: 19.00 - 20.30. Oppvarming m/styrke, avslutninger, spill

Onsdag: 15.00 - 16.30. Oppvarming m/styrke, possession med fokus på tidsbruk, spill. 

Torsdag: Kosvoll borte. Oppmøte kl 19.45 på Korsvoll. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc