MSA: Skuffende prestasjon og tap borte mot Åssiden

Postet av Alexander Bendiksen den 29. Jun 2024

Etter en periode med relativt gode prestasjoner og to håndfuller med poeng sa det stopp fredag kveld i Drammen, som ikke kan beskrives som annet enn en svak prestasjon dersom en ser bort fra de første 20 minuttene som var godkjent+.

Ullern fra start:

1.omg

Ullern tar kommando over oppgjøret og de første 20 minuttene ser det ut som det bare er et tidsspørsmål før ballen skal havne i Åssiden sitt mål. Dessverre ender ballene utenfor og i stangen etter en enorm mulighet for Jonathan Aarenes. Rett etter dette skårer Åssiden 1-0 etter et grufullt balltap på egen 20m og det er lite Wold kan gjøre for å forhindre at ballen havner i nettet. Mål preger fotballkamper er et begrep som ofte brukes, men et mer presist begrep ville vært at motgang preger hjerner som begynner å tenke og på alt annet enn de skal. Ut omgangen er det en veldig begrenset utgave av Ullern vi får se.

2.omg

Ullern starter angre omgang på godkjent vis og skaper en del situasjoner i bredt bakrom og Aarenes brenner en enorm mulighet aleine med keeper. En ulykke kommer sjelden alene er et annet begrep (som ofte stemmer bra) og Åssiden får straffe i neste angrep. Heldigvis redder Wold og hellet snus på hodet hvor i neste angrep er det Ullern som kommer til en enorm mulighet og denne gangen blir det uttelling ved Thomas Støfring som for øvrig endelig er skadefri og på vei til å finne storformen. I angrepet 60 sekund seinere har Ullern en stor mulighet til å snu kampen, men i stedet går Åssiden rett i angrep og setter 2-1 etter et grufullt forsvarsspill av de hvite. Ullern skaper en del farlighet og et par store siste 20 minuttene, men det er lite å si på at Åssiden tar sin første seier på evigheter.