Postet av Alexander Bendiksen den 25. Mai 2024

Oppsal ventet lørdag ettermiddag på en bane som ikke er en lykkebane for Ullern Fotball akkurat...det skulle vise seg å gå troll i ord også i dag.

Ullern fra start:

1.omg

De første 30 minuttene er årsbeste for Ullern når det kommer til press-spillet, noe som resulterer i en haug med brudd høyt i banen og et par store målsjanser som helst burde blitt omsatt i mål. I stedet tar Oppsal ledelsen på en corner og stuss ved første stolpe. Deretter og ut omgangen sliter Ullern med å skape noe som helst og omgangen ebber ut med en del overganger for begge lag uten resultat.

Viktige Jonathan Aarenes er endelig tilbake for fullt og leverte et godt innhopp mot gamleklubben

2.omg

Ullern starter andre omgang også veldig bra og kommer til en stor målsjans ved Nicolas Karlsen som ender en halvmeter utenfor mål og på den påfølgende 5 meteren får Oppsal det fryktelig enkelt og kan til sluttt spassere inn 2-0. Da er kampen mer eller mindre over og det blir hele 4-0 for en god dommer blåser av kampen etter 94 minutter. Ullern har nå tre stake tap og lørdag venter Asker hjemme - da blir det meget spennende å se hvilken respons det unge Ullernlaget velger. Det blir en skikkelig test de neste ukene med de to Bærumslagene to helger på rappen.

Gule kort Ullern: Julian Skaret, Thomas Vold