MSA: Tap 16.mai mot Nordstrand

Postet av Alexander Bendiksen den 17. Mai 2024

En gjeng som står sammen, i motgang og medgang

Serieleder Nordstrand stod på menyen i hva vi håper blir en fast 16.mai tradisjon på Ullernbanen i årene som kommer. Vi slo Nordstrand 3-2 i vinterens siste treningskamp og visste at det var gode muligheter for poeng.

Ullern fra start:

1.omg

En relativt jevn omgang spillemessig, selv om Nordstrand har en enorm mulighet i tillegg til straffen de får. Ullern har også en stor mulighet ved Bendik Foss Evensen, men sliter med å utnytte et til tider stort ballinnehav til målsjanser. Nordstrand er flinke til å utnytte bakrommet som Ullern etterlater seg når de flytte mange spillere foran ballen og slik kommer også overgangen som fører til en klokkelklar straffe og 1-0 kort tid før pause.

2.omg

Ullern gjør noen justeringer i pausen og første 15 av andre omgang er hjemmelagets beste periode i kampen og det er også der utligningen av Albert Aleksanjan sitter i helt nede i Friggkeeperens venstre hjørne. Dessverre gjentar Nordstrand ledelsen kort tid etter og hjemmelaget sliter med å skape noe særlig derfra og ut. Unntake er da Foss Evensen skal ha en like klokkeklar straffe som Nordstrand fikk i første omgang. Dessverre ville dommeren det annerledes. En jevn kamp spillemessig, men bortelaget skaper mest og vinner således fortjent.

Neste kamp: Oppsal på fryktede Trasop lørdag 25.5 kl 14:00

Neste hjemmekamp: Asker 1.juni kl 13:00 - legg den allerede inn i kalenderen din!