Under følger en grov plan for sesongen 2019. Mer detaljert info om kamper, samlinger, cuper med mer vil dere finne i ukeplanen eller i egne infoskriv. Vennligst se over de datoene som nå ligger i aktivitetsplanen, og si ifra til oss så tidlig som mulig om det er noen datoer som krasjer med andre aktiviteter for deres spiller. 

Treningsuke: Se ukeplan for oppdaterte treningstider, men vi tar utgangspunkt i at TG1 og TG2 trener mandag, onsdag og fredag. TG3 har trening mandag, men også tilbud om å trene sammen med G08 TG3 på onsdager. Endringer kan og vil forekomme. Følg med på ukeplanen + Facebook-gruppen vår.

Hovedaktiviteter for TG1 & TG2

Treningskamper/akademiligakamper


Cuper

Ready cup: 1.sept.

Stjerne cup: 25.-27. oktober. Lag 1 + ett lag til. Kampene går på ulike baner i Oslo/Bærum-området. 

Cup på Heming: IKKE 2. eller 3. november. Flyttes

 NB: Her vil det komme flere cuper etter hvert, av typen helgecuper og lignende. Dere vil da bli oppdatert. 

2020:

Sør cup (Vennesla/Kristiansand): 20.-24. juni

Norway cup: 26. juli-1. august (med frivillige treninger fra mandag 20. juli)

Camp/annen aktivitet i ukene etter Norway cup. Dette betyr at vi helst ser at dere legger ferien et sted fra 25. juni til 19. juli, om mulig! 

Fotballskoler

Akademiets fotballskole, mandag 30. september - onsdag 2. oktober. Frivillig deltakelse. Info: https://fotball.ullern.no/p/45052/ullernakademiets-fotballskoler-2019

Hovedaktiviteter for TG3

Både kamper og cuper vil avtales mellom trenere og spillergruppen etter at TG3 kommer i gang med treningene. Antallet kamper og cuper vil avhenge av størrelsen på gruppen og spillernes ambisjonsnivå. Vi drar gjerne på flere cuper med TG3 ila. året :-)

Ferieoversikt TG1 og TG2

Påskeferie 2019/2020:

Sommerferie 2019/2020:

Høstferie:Siste trening fredag ettermiddag 27. september og første trening etter ferien mandag 7. oktober. Spillerne anbefales å være med på fotballskolen de tre første dagene av ferien!

Vinterferie 2019/2020:

Juleferie 2019/2020:

Ferieoversikt TG3

TG3 følger skoleruta og har treningsfri når de har skolefri,

Juleferie:Siste trening onsdag 19. desember og første trening onsdag 2. januar.

Så er det naturligvis sånn at det for enkelte er vanskelig eller umulig å følge dette av ulike grunner. Tidlig dialog så ordner det seg. 

Endringer kan forekomme underveis og oppdateres på siden der aktivitetsplanen ligger fast. 

Powered by: Bloc