Hva er akademiet?

Ullernakademiet er et fotballtilbud for gutter og jenter i alderen 5-11 år til barn som ønsker å utvikle fotballferdighetene sine. Alle trenings- og kampaktivitet ledes av ansatte trenere i klubben. 

Ved 5-6-årstrinnet behøver ikke akademitreningen å være et supplement, mens på 7-11 kommer akademiet i tillegg til lagsaktiviteten. 


Jenter 7 år i 2019-20

Kontaktperson:
Daniel Garcia
Mail:danielgarcia986@gmail.com
Tlf: 46 46 42 55

For vinterhalvåret 2019/2020 gjelder følgende praktiske informasjon:
Disse treningene er et suplement til årskullets hovedtrening på tirsdager (se nærmere informasjon undr "lag" i menyen her). De finner sted torsdager kl 14.45 - 16.25 på Ullernbanen, slavisk etter skoleruta. Vi har enn så lenge ikke et fast tilholdssted, men øktene foregår på CC Vest Arena. enden. Kl 16.15 avsluttes økten og skal det ryddes og være samling i gruppa før man går kl 16.25.

Kostnad for perioden er 2000,- (kan komme korrigering her), og det opprettes etter alle solemerker en påmelding i Spond i løpet av nær fremtid, hvor man også kan betale. 
Etter avtale per e-post er man velkommen til å prøve ut treningen før man melder på.
Det er mulig å bli med underveis i perioden. 

Vi har egen jentegruppe og trener med J2012. 

Påmelding

Dette kommer etterhvert og mest sannsynlig i Spond. I mellomtiden er det bare å ta kontakt med Daniel (se kontaktinfo over) for spørsmål e.l. Man må som nevnt ikke ha den formelle påmeldingen i orden før første økt. 

Powered by: Bloc