G12: Solid sesong for G2008

Postet av Ullern Fotball den 1. Nov 2020


Ullern G2008 har gjennomført en annerledes sesong på en solid måte. Med fire lag i seriesystemet har samtlige spillere fått masse spilletid og mye læring som vi skal ta med oss videre til neste sesong.

Mange gode treninger gjennom koronatiden

Selv etter en vanskelig situasjon som har preget mange fotballag, har vi i Ullern G2008 klart å få til gode treninger fra første dag vi fikk grønt lys fra myndighetene. Først med 5 spillere per gruppe og 2 meter avstand, som etter hvert utviklet seg til noe som liknet mer og mer på fotball.
Vi har opplevd 0 frafall i gruppa grunnet pandemien! Tvert i mot, vi har fått inn et par spillere fra andre klubber og noen gamle kjente som har funnet veien tilbake til fotballbanen. 


To ivrige treningsgrupper
En stor gruppe gir oss mulighet til å ha et godt tilbud til alle som ønsker å spille fotball, uansett ambisjonsnivå .Med totalt 53 fotballgutter fordelt på Treningsgruppe 1 (19 stk) og Treningsgruppe 2 (34 stk), gir det oss fine forutsetninger til å ha gode økter med fokus på læring og utvikling. I tillegg til at det skal være gøy å være på fotballtrening, skal det også være en arena hvor gutta skal oppleve at de blir tatt godt imot og kan utvikle seg som mennesker i et trygt miljø.

Vi har virkelig fått til en stor og fin gjeng som trener bra og som passer veldig godt sammen utenfor fotballbanen. Alle våre ekstraordinære aktiviteter, spesielt i sommer, har gjort at alle har blitt bedre kjent med hverandre og det oppleves topp stemning hver gang alle samler seg, sier Gajardo. 

Gode referanser

I Ullern G2008 skal vi gi også muligheten til å bli så god i fotball som mulig, og de som strekker seg etter et høyt mål innenfor fotballen skal få gode muligheter til å oppnå målet sitt i klubben.
Flere av våre spillere har fått hospitert opp med både 2007- og 2006-gjengen gjennom hele høstsesongen, mange av dem har også fått mulighet til å prøve seg på sonesamlinger arrangert av landslagsskolen. Disse tiltakene gir spillerne våre gode referanser og forståelse for hvor mye de må strekke seg for å oppnå sine mål. Neste sesong

Vi går inn i en G13-sesong som er vår første offisielle sesong som «ungdomslag». Med tabelloversikt og poengsystem blir kommende sesong en kul sesong for store og små.
Før G13-serien sparkes i gang har vi en vinter med mange spennende treningskamper og en futsalsesong som forhåpentligvis blir knallbra. 

Vi gleder oss til å bruke vinteren til å utvikle oss videre som både fotballspillere og fortsette å kose oss på fotballbanen med den fine gjengen vi har blitt. 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.