Ullern Fotball

Ullern Fotball er en klubb med over 1100 aktive spillere og stadig vekst. En viktig bærebjelke i arbeidet vårt, er å gi differensierte tilbud til spillere i alle aldre. Vi skal legge til rette for alle våre spillere som har store sportslige ambisjoner, så vel som å ta vare på alle som er tilfreds med å delta. Vi skal bygge, ivareta og utvikle et trygt og positivt miljø på tvers av ambisjoner og ferdigheter.

I Ullern Fotball etterstreber vi å gi et tilbud etter interesse og ikke ferdighet. Manglende ferdigheter i en gitt alder, skal ikke begrense mulighetene for stor aktivitet og profesjonell oppfølging. Dette målet krever et stort og dyktig trenerkorps. Vi er stolte av klubbens posisjon på dette området, men er alltid på utkikk etter nye impulser og gode krefter.

Kontortid: mandag - torsdag fra kl.09.00-13.00

Adressen til vårt kontor er Myntfunnveien 2, 0382 Oslo:

Kollektivtransport
T-bane linje 3 Kolsåsbanen til Bjørnsletta stasjon som er stoppet rett ved Ullernbanen. Det kan også være aktuelt å ta buss 32 til Bjørnsletta, buss 23 til Vækerøveien, eller trikk 13 (Jar trikken) til Øraker stasjon.

Kjøreinstruksjoner
E18 vestfra: Ta av mot Smestad (Ring 3) før Lysaker. Følg skilt mot Lilleaker i Granfosstunnelen. Ta til venstre i første rundkjøring, og til venstre i andre rundkjøring (Lilleakerveien). Kjør over trikkeskinnene ved Lilleaker stasjon og følg veien til rundkjøring Vækerøveien/Ullernchausseen. Ta opp Vækerøveien, følg denne under Bjørnsletta bru og ta til venstre inn Lysehagen. Følg Lyshagen til du treffer på Myntfunnveien, og ta til venstre ned Myntfunnveien. Første innkjøring på høyre hånd er Ullern Idrettspark.

E18 østfra: Ta av mot Lilleaker ved Lysaker (Lilleakerveien). Kjør rett frem gjennom tre rundkjøringer. Kjør over trikkeskinnene ved Lilleaker stasjon og følg veien til rundkjøring Vækerøveien/Ullernchausseen. Ta opp Vækerøveien, følg denne under Bjørnsletta bru og ta til venstre inn Lysehagen. Følg Lyshagen til du treffer på Myntfunnveien, og ta til venstre ned Myntfunnveien. Første innkjøring på høyre hånd er Ullern Idrettspark.

Ring 3 østfra: Ta av mot Lilleaker etter Radiumhospitalet. Kjør rett frem gjennom i første rundkjøringer, og ta til høyre opp Vækerøveien i andre rundkjøring. Følg Vækerøveien under Bjørnsletta bru og ta til venstre inn Lysehagen. Følg Lyshagen til du treffer på Myntfunnveien, og ta til venstre ned Myntfunnveien. Første innkjøring på høyre hånd er Ullern Idrettspark.


Kontaktskjema

Powered by: Bloc