MSB knust av Holmen

Postet av Ullern Fotball den 1. Sep 2019

Ullern MSB har sålangt denne sesongen levert solid og tatt seg plass på øvre del av 4.divisjonstabellen. Forrige ukes målløse oppgjør mot Manglerud Star var ifølge kampleder en nedtur, men mot bunnlaget Holmen på erverdige Ullern CC Vest-arena antok man det skulle by seg muligheter for poengfangst en tirsdag aften.

Motstander Holmen har siden årtusenskiftet i hovedsak stått plantet i 4.divisjon, med visse unntak; Som vinner av 4.divisjon i 2012 og opprykk til 3.divisjon i boks, tok de like gjerne seriemesterskapet også i 2013 for å se seg plassert i 2.divisjon for 2014 og det som den gang lød navnet «Oddsen-ligaen». Her evnet man å plassere seg omtrentlig midt på tabellen og Holmen sto derfor klare for Oddsen-ligaspill også i 2015, mens nabo Asker måtte se seg forbigått på tabellen og tok turen ned til 3.divisjon det året. Rollen som «Beste Asker-klubb» skulle imidlertid ikke vare lenge.

I Oddsen-ligaen 2015 var Holmens trenerlegende Bård Heggset ute av klubben og et nytt regime på plass. Holmen møtte denne sesongen vårt nest-vakreste lag; Ullern MSA og tapte begge disse oppgjørene med henholdsvis 0-3 og 0-5. Ved sesongslutt sto da Ullern MSA kvalifisert for videre spill i 2.divisjon for 2016 på målforskjell foran Lyn, mens rødtrøyene fra Holmen tok sisteplassen og tur til 3.divisjon for 2016 og fra 2018; 4-divisjonsspill for første gang siden 2012. Og så langt denne sesongen ser det ut til at Holmen har los på 5.divisjonsspill for 2020 for første gang siden 80-tallet. Her luktet det virkelig gode poeng for gladguttene fra MSB!

Kampleder Bendiksen hadde antagelig forberedt seg på en gladrapport til denne matchen, men presenterer i stedet en revidert utgave; Mål i mot etter 3 min og en enda svakere prestasjon enn forrige tirsdag. Vi mister ballen på vei frem, vi taper mye dueller i egen boks og vi evner ikkje å presse motstanderen høyt slik vi ønsker. Da blir det få målsjanser for, mange i mot og 0 poeng. 

Matchfakta | tirsdag 27. august 2019, kl.20:15

Ullern MSB – Holmen IF 0-5 (0-3)

Ullern CC Vest Arena

Gule kort: Smedsrud og Razzaq (Ullern). Aasgaard, Ekerholt og Relbo (Holmen)

Tilskuere: ca.35

Kiosk: Terningkast 1 (Stengt!)

 

Neste for Alexander Bendiksen og Ullern MSB: Oppsal MSB, tirsdag 3.september kl.20:15 på et helt ferskt og nylagt teppe på Trasop kunstgress.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.