Ukeplan uke 34

Postet av Ullern Fotball den 18. Aug 2019

Da er ferie og slabbedasking over og vi tar fatt på høstsesongen, som ble innledet med kamp på torsdag borte mot Heming. 

Mot et lag som mest sannsynlig ville klart seg ganske greit i en divisjon over den de spiller i, gjør vi selv en kamp og en prestasjon vi burde si oss fornøyd med, selv om ikke resultatet gjenspeiler det. Mot slutten kom jeg ut av tellingen på antall skudd og avslutninger på og mot deres mål, og selv om kampen åpner seg opp etter at de får et mål mer eller mindre ut av ingenting på en overgang, burde vi avgjort denne kampen før vi kom så langt. Så får vi ta lærdom av at det og bli mer effektive i fremtidige kamper. 

Litt endring i treningstider denne uken pga uvisshet rundt når dere slutter på skolen, så får vi forsøke å gjøre dette permanent når vi vet mer. 


Mandag. 19.30 -21.00, Hulleberg.

Styrke - oppvarming - spill

Obs! Husk at dere selv må ta med baller, hatter og vester ned fra Ullernbanen. 

Tirsdag, 18.30 -20.00, Ullernbanen

Oppvarming - avslutninger - spill  

Onsdag, 19.00 -20.30, Hulleberg.

Innhold bestemmes litt nærmere. 


Fredag, seriekamp hjemme mot Ready. Oppmøte senest kl 19.45. Innkalling via Spond. 


Utstyret besørges av de første som ankommer banen, før det bæres tilbake igjen og legges på plass. Hvem bestemmes av de som bærer det ned. 

Husk nok søvn (9 timer), rikelig med vann og fornuftig mat. Husk også at vi stiller i Ullerntøy og kun det på trening. Sørg for at det er klart dagen i forveien slik at man unngår varianter hvor man rett før man skal dra på trening finner ut at alt er til vask e.l. Nå er dere gamle nok til at dere burde klare å ta ansvar for slikt selv.  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.