Her følger informasjon om aktiviteter for Ullern G18. Endringer kan forekomme. Om dere ser i ferieplanen eller kampplanen at det er noe aktivitet dere ikke har noen mulighet til å delta på, varsle så tidlig som mulig.  

FERIER:

Juleferie: f.o.m 23. desember, t.o.m 5. januar. Første trening 6. januar.

Påskeferie: f.o.m 6. april, t.o.m 12. april. Første trening 6. april.

Sommerferie: f.o.m 28. juni, t.o.m 19. juli. 

ANNET:

Dugnad:Kommer!

Kick off: Dato kommer! 

TRENINGER OG KAMPER:

Det er ikke slik at alle skal spille alle steder der det står kamp i planen, men det vil være ulike tropper hvor spillere i stallen vil være aktuelle. Det er også lagt inn de antatte kampdatoene for TG1 i aktivitetsplanen vår, da flere i vår gruppe vil være aktuelle for disse når det arrangeres dobbeltkamper. 

Oppmøte ferdig skiftet senest 15 min før alle treninger i garderobe 2 eller 3.

Oppmøte senest 1 time før alle kamper.

Alle treninger er på Ullern om ikke annet er spesifisert. Eventuelle forfall meldes til Dennis per SMS eller Facebook senest kl 1200 samme dag.

Under ser dere planen for vinterperioden. Husk at det kan komme endringer, så følg med i ukeplanen fra uke til uke. I utgangspunktet trener TG2 A mandag, onsdag, fredag + en av helgedagene (med mindre vi har kamp i helgen), mens TG2B trener mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Dette er et utgangspunkt for vinteren, og det kan forløpe endringer fra uke til uke, avhengig av flere faktorer (kamper, baneplass osv.). Eksakte tidspunkt og dager kommer derfor i ukeplanen hver uke, og derfor er det avgjørende at dere alle oppdaterer dere på den hver uke. Følg også med på Facebook for å få med dere de siste endringene. 

Powered by: Bloc