Uke 21: 1.div på torsdag mot Holmlia

Postet av Ullern Fotball den 18. Mai 2024

Ja det er sommer nå og det fører til en utfordrende periode der våre kjære kropper trenger litt tid på å tilpasse seg. Listen over enkle tiltak er ikke veldig lang, men tar en rask repetisjon her. 

- Direkte sol på huden er ekstremt slitsomt for kroppen å takle, den må kjøle ned kroppen og ikke minst reparere skadet hud. Dette bør unngås, D vitamin får en mer enn nok av selv om en er i skyggen. 

- Væskebalanse må jobbes med gjennom hele dagen, kroppen kan lagre en del vann, men det må skje gradvis for å unngå at en blir kvalm. Å drikke mye rett før aktivitet gjør at alt vannet kun lagres i magesekken og ikke i kroppen generelt. 

- Vi mister salt gjennom mye svetting, så klassisk sportsdrikke (må ikke forveksles med disse idiotisk energidrikkene som alle såklart bør holde seg langt unna) med tilsatt salt kan være lurt på ekstra varme dager. 

- Kjøle seg ned gjennom å holde kald drikkeflaske med isbiter i, kjøleelement, eller annet kaldt i hendene og/eller holde det mot pannen. 

Holder en seg noenlunde til disse retningslinjene så vil du kunne fungere bedre både på hjemmebane, skole og på fotballbanen. 

Kommende uke er det kun B-kamp og 1.div, så dermed noe mer trening for enkelte. Endringer vil kunne oppstå utover uken, så følg med. 

Man 20.mai

Kl.20.00 (19.55) - Trening. Innhold: Oppvarming inkl skadeforebyggende, skåre mål øvelse og spill 11v11 + litt ekstra i grupper etter økten. Ferdige kl.21.30. 

* Lett styrke ben kan gjennomføres. 

Tirs 21.mai 

Kl.20.15 - MSB vs Oppsal 2 på Ullernbanen. 

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Ons 22.mai 

Kl.19.00 - Trening. Innhold: Oppvarming, skåre mål øvelse, spill 11v11 2X10 min og spill videre for de som ikke er i troppen i morgen og ikke spilte mye i går i B kampen 4v4 6X2,5 min. Ferdige kl.20.30. 

Tors 23.mai 

Kl.20.15 - 1.div vs Holmlia på Prinsdalen KG. Oppmøte kl.19.15. Tropp på FB siden. 

Fre 24.mai

Kl.17.00 - Trening. Innhold: Muligens video, oppvarming, skåre mål øvelse, så delt økt mellom de som spilte mye i går i 1.div og resten. Ferdige kl.18.30 ish. 

* Alle gjennomfører styrke ben sammen i bua når de er ferdige. Viktig at vi får gjennomført nok styrke ben i denne perioden. 

Lør 25.mai 

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp rett før en går på stranden for å sitte i skyggen ;), balanse og bevegelighet. 

Kl.16.00 - FA Cup finale på storskjerm på klubbhuset. 

Søn 26.mai

Kl.19.30 - Trening. Innhold: Oppvarming, skåre mål øvelse, 11v11 struktur og 11v11 spill 3X12 min. Ferdige kl.21.00. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.