Uke 39 - Høstferien like rundt hjørnet!

Postet av Ullern Fotball den 20. Sep 2019

I fotballen går det opp og ned, en uke går ting på skinner og i neste sekund skurrer det litt. Sånn er det å være ung spiller og sånn er helt naturlig, så viktig at vi alle er tålmodige både fra sidelinjen, inne på banen og på tribunene. I være god i fotball handler om å ta gode valg for lagets beste så ofte som mulig og feiling er en naturlig del av prosessen med å lære hva som funker og hva som ikke funker. Over tid vil en bevissthet på hva som gikk galt og hvorfor gjøre at en oftere og oftere velger riktig i en gitt situasjon. 

Etter en hektisk periode tar vi noen dager helt fri etter fredag, da blir det fire dager for TG.1 med fri, så tar TG.2 helt fri fra da TG.1 tar fri. Da skal vi lade batteriene og se frem mot en solid treningsperiode frem mot ny sesong. 

Bruk gjerne høstferien til å gi oss tilbakemeldinger på godt og vondt om det er noe spesielt dere føler vi bør vite om. Send på mail til joherudi@hotmail.com

God uke! 

Tors 26 sept

Kl. 1600 - Trening TG2. Hullebergmyra. Intensiv oppvarming m/ball, 2v2 omstilling, spill 9v9

Fre 27 sept

Kl.18.30 - Lag 1 vs Ellingsrud på Ellingsrud kunstgress. Oppmøte kl.18.00. Tropp: Ole, Victor, Gustav, Emil, Elias (1 omg), Ellef, Tollef, Andreas, Estin, Storm, Brage og Ken Ole. 

Høstferie! 

TG2 har frivillige økter mandag og tirsdag, TG1 frivillige økter fra onsdag til vi begynner på igjen mandag 30 september. 

Ullern Fotball - klubbhåndbok- versjon SOS sep19 v3 (1).pdf

Organisasjon

Sportsplan - 2019-v0.pdf

Økonomistyring

Rekruttering

Dommeransvar

Kvalitetsklubbansvarlig

Skader og forsikring

Oppgaver A kamperKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.