Åpen keeperdag for jenter

Postet av Ullern Fotball den 23. Aug 2022

Et bilde som inneholder gress, fotball, utendørs, ball
Automatisk generert beskrivelse

Det er lite som slår følelsen av å stoppe et skudd fra å gå i mål, hvor du kan se motstanderen på knærne i bunnløs frustrasjon. Denne følelsen er det bare keepere som får oppleve, og gjør rollen til noe av det kuleste du kan gjøre på et fotballag. Derfor har vi denne høsten gleden av å arrangere to åpne keeperdager for jenter.

Den 18. september og 30. oktober har vi gleden av å invitere til Ullerns første åpne keeperdager for jenter. Dagene er satt av til jenter født 2015-2011, hvor rollen som keeper skal få enda større oppmerksomhet! Helga den 30. oktober kombinerer vi også med jentedagen, noe som gjør helga til et must for deltagelse.

18. september: 11:00-13:00

30. oktober: 13:00-15:00

Et bilde som inneholder tekst, gress, fotball, utendørs
Automatisk generert beskrivelseKeepertrener Dennis Berg Smalsundmo har følgende å si om arrangementet: Dette blir først og fremst utrolig gøy, og vi skal legge til rette for at flere jenter opplever keeperrollen som akkurat det. Med kunnskapen og kompetansen om rollen i klubben, er vi overbeviste om at enda flere jenter kan få en interesse for rollen. Følelsen av å ta på hansker og stoppe skudd er noe helt spesielt, og den gleden ønsker vi å øke blant jenter spesielt i Ullern, men også de som ønsker å være med på disse åpne keeperdagene. 

Uavhengig av tid brukt på skuddstopping, kan hvem som helst være med. Det blir lagt til rette for alle ferdighetsnivå og aldre, med klubbens egne keepertrenere. Det er heller ikke et krav at du spiller på Ullern, da alle er velkomne. Vi håper at mange melder seg på, spesielt når dette er et lavterskel-tilbud.

Til dagen er vanlig fotballklær og utstyr et fint utgangspunkt. De som har keeperhansker kan/bør selvfølgelig bruke det, men det er ikke noe krav for å stoppe skudd.  Arrangementet ligger i Spond på alle aktuelle årskull i Ullern, men skulle noen fra andre klubber være interessert, så kan keepertrener Dennis kontaktes på 97619810, eller densmal@me.com.

Vi ses på klubbens første åpne keeperdager for jenter, på Ullern CC Vest Arena!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.