G19: Ruud Valen og Olsen har signert!

Postet av Ullern Fotball den 5. Jul 2021Ullerns G19-lag har så langt hatt ei av tre ferieuker. Men selv i disse roligere tider er det gode nyheter å kommemed fra juniorleiren. Både Snorre Ruud Valen (født i 2003) og Jonas Steinarssønn Olsen (2004) har satt penn til papiret og har tegnet kontrakter med Ullern fotball.

- Vi er først og fremst veldig glade på Snorre og Jonas sin vegne; begge har jobbet hardt over lengre tid og prestert veldig godt både i trening og i kamp. De har utviklet seg veldig fint, og vi er trygge på at de kan ta steget opp til seniorfotballen om ting fortsetter i samme retning. Begge er klare for å bryne seg på det øverste nivået ii klubben vår, sier G19-trener og MSA-assistent Anders Johansson til Ullern.no.


Etter et lite skadeavbrekk er Jonas Olsen (t.v.) straks klar for å herje langs kanten igjen. Foto: Trude Dahl Jørgensen

 


- I tillegg så er vi godt fornøyde med hvordan utviklinga til juniorgruppa og juniorspillerne har vært den siste tiden. Tre stykker har tatt steget opp til å bli juniorer med kontrakt de siste månedene, og to fra G16 - Ola Rye og Herman Udnæs - har blitt flyttet opp til G19-gruppa. Gutta jobber hardt og mange er blitt bedre i fotball, og det er utrolig gøy å se, legger han til.

Midtbane-maestro og hurtigtog

Snorre Ruud Valen kom fra Røa for ett drøyt år siden, mens Jonas Olsen tok turen fra Snarøya i de tidlige tenårene og har gått gradene i Ullern siden den gang. Ruud Valen er som regel å finne i midtre ledd, gjerne sentralt i banen, mens Jonas skaper furore for alskens motstandere med sin ekstreme fart og fysikk på kanten. 

Snorre Ruud Valen på farta mot Skeid. Foto: Trude Dahl Jørgensen 


 - Snorre er en veldig fotballsmart spiller som vi har trua på at kan fortsette å ta mange fine steg her i klubben, til tross for at han om et par måneder er sisteårs junior. Han har en god forståelse for posisjonering, orienterer seg godt og velger fornuftig hver gang han har ballen i beina. Jonas har sin spisskompetanse i bakrom og i 1v1-dueller, men er samtidig en av de som jobber hardest for laget og legger ned flest meter. To ulike spillertyper med solide kvaliteter begge to, og det skal bli gøy å se dem utover høstsesongen på CC Vest Arena, sier Johansson. 

- Det viktigste å fremheve med disse to er at de begge også er fremragende gutter og flotte typer å ha i ei treningsgruppe. Begge har beina godt plantet på jorda og jeg trenger egentlig ikke nevne at det er nå jobben begynner - det vet de godt, konkluderer juniortreneren. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc