G19: Cleve Broch på kontrakt!

Postet av Ullern Fotball den 4. Jun 2021


Jacob Cleve Broch har nylig signert en avtale som gjør han til Ullern-spiller ut 2022!


De viktigste signeringene er å beholde dem man har, synes mange. Jacob Cleve Broch, som går på Persbråten VGS, bor på Bestum og som har spilt fotball i Ullerndrakta siden han var guttungen, har nylig takket ja til å være med Ullern IF fotball ut 2022. Han tar det "siste steget" før seniorfotballen slår til for fullt ved å bli junior med kontrakt, og kan nå - med kontrakten i boks - hospitere med vårt A-lag. Dette til tross for at han bare er førsteårs junior (født i 2004). 

Utviklet seg fint

- Vi er svært glade for at vi nå kunne tilby Jacob kontrakt, og enda mer fornøyde med at han valgte å signere. Han var en av dem som vi ønska å tilby kontrakt i november, men som ikke var helt klar for seniorfotball på daværende tidspunkt. Vi vil ikke dele ut kontrakter før de er kommet dit. Men, jeg lovte at dagen han var klar, skulle han få tilbudet. Og den dagen har så absolutt kommet, sier juniortrener og MSA-assistent Anders Johansson. 

- For dem som ikke kjenner Jacob, er han ekstremt dedikert til fotballen og viser dette gjennom utallige timer på banen på egenhånd og en forbilledlig innstilling på alt av fellestreninger. Han har omtrent alt vi ønsker oss av en Ullern-spiller, og jeg gleder meg til å se han bryne seg på de beste spillerne i klubben om kort tid. Jeg er ikke i tvil om at han også kan komme i den kategorien om ikke lenge, for øvrig, skyter juniortreneren til. 

- Veldig stolt

Som bildet kanskje avslørte, var Jacob strålende fornøyd med å signere kontrakten med Ullern fotball. 

- Jeg er først og fremst veldig glad for at jeg er blitt tilbudt kontrakt; det er veldig stort for meg, siden det er min første. Jeg har hatt det som et mål helt siden jeg hørte om muligheten, og jobba hardt for å oppnå dette. Så jeg er veldig stolt over at jeg får denne muligheten og denne anerkjennelsen fra klubben - de viser at hardt arbeid blir belønnet, sier Cleve Broch.

- For fremtiden håper jeg at jeg fortsetter å utvikle meg og presterer godt i 1. div. junior - hvor vi har som mål om å rykke opp til interkrets - og selvfølgelig at jeg også for trent og spilt med A-laget, skyter han til. 

Offensiv type

Jacob har nå vært på G19 i et drøyt år; først som hospitant, deretter som fast medlem av G19-stallen og nå som juniorspiller med kontrakt. Han trives best langt fremme i banen, og kan bidra offensivt med både innlegg, avslutninger, driblinger og flotte kombinasjoner. 

-  I tillegg til gode ferdigheter for alderen, har Jacob en enorm indre motivasjon til å bli bedre i fotball. Iveren og innsatsen hans er det mest bemerkelsesverdige, og antakelig det som har fått han så langt. Jeg håper - og tror - han innser at jobben på langt nær er gjort; mer av det samme kreves for å ta neste steg. Igjen så både håper jeg og tror jeg det er noe Jacob kan få til om ikke altfor lenge, sier juniortrener Johansson. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc