G2011 Bestum Beastie Boys i farta!

Postet av Ullern Fotball den 20. Mai 2020

Som vi alle vet, er det veldig viktig at vi fram mot myndighetenes «treningsfrislipp» følger reglene for koronatreninger. Dagens rundtur på Ullernbanen viser at ting er skikkelig på stell, noe som var svært gledelig å se!

Vi tok en prat med Morten, som hadde 11 spillere på trening i dag,og Jesper og Yared som co-trenere. Alle er fra G2011 Bestum Beastie Boys. Tre skoleklasser har gått sammen til én spillergruppe. Dagens spillergruppe (lagbildet) bestod av; foran til venstre Martin, Enzo, Philip, Lauritz, Oliver. Bak fra venstre; trener Morten, Taco, Dian, Audun og trener Jesper. I tillegg kom trener Yared og spillerne Mikael, Daniel og Erik etter at lagbildet var tatt. Flere bilder på Facebook!

Trenergruppa hadde stort fokus på oppfølging og tilrettelegging i forhold til smittevern. På kveldens økt var det skuddøvelser med/uten finte samt spilloppbygging med avslutning som stod på programmet.

Trener Morten sier at perioden med koronatreninger har gått fint, men at alle ser fram til å kunne trene «på ordentlig». Da nyheten kom om fullkontakttrening fra 15. juni satser Beastie Boys på internkamp i gruppa så fort det lar seg gjøre. Bra jobba! 

Som en liten påminning til alle, har vi sakset følgende fra NFF sine sider:

DE VIKTIGSTE HUSKEREGLENE AKKURAT NÅ

  • Det skal være en definert ansvarlig ved all organisert trening som påser at aktiviteten er i henhold til smittevernreglene.
  • Maks 20 spillere per gruppe. Det bør være en leder tilstede per gruppe som påser at aktiviteten er i henhold til smittevernreglene.  Maks 10 spillere per gruppe for aldersgruppen 6-9 år 
  • Alltid en meters avstand eller mer, både innad i gruppen og til eventuelle andre grupper. Det gjelder også ved oppmøte og inndeling av grupper.
  • Det er ikke tillatt med aktiviteter hvor spillerne kjemper om ballen eller på annen måte er i fysisk nærkontakt med hverandre
  • Det er tillatt å heade, samt å ta på ballen med hendene
  • Ballen bør rengjøres mellom hver økt
  • Kjegler og annet utstyr bør rengjøres før og etter hver treningsøkt
  • Felles garderober skal ikke benyttes
  • Husk gode hygienerutiner i forbindelse med aktiviteten, god tilgang på Antibac og rutiner for grundig vask av hender, før og etter aktiviteten

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc