Uke 15 - 2.div kamp og dugnad onsdag

Postet av Ullern Fotball den 5. Apr 2019

Da har vi 1 uke igjen før vi tar en ukes påskeferie. Vi trener siste økt fredag kl 18:00 og vi forventer at alle er der på den økten da det har vært planen hele tiden og venter med ferien til lørdags morgen.

Både Lars, Mads og meg selv er veldig godt fornøyd med årets 3 første måneder og gleder oss stort til fortsettelsen - dere er en herlig gjeng å tilbringe så mye tid sammen med og vi tar stadig nye steg sportslig så dette kan bli virkelig gøy utover sesongen!

Dugnad: Onsdag er det dugnad for alle foreldre på G2005. Vi skal shine anlegget vårt og gjøre det klart for sesongen. Som dere vet er vi i en prosess hvor det bygges og rives om hverandre og anlegget har vært mer presentabelt tidligere...Nå må vi gjøre en skikkelig innsats for å få det så bra som mulig!


UKE 15

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn TG1 denne uken: Mikkel S, Trym M, Fredrik D

Ordensmenn TG2 denne uken: William og Erlend 

Oppgaver: Pumpe 23 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen 5 minutter før treningsstart. 

Tema: Høyt press + etablert angrep


Mandag:

TG2 kl 16:00 (15:50) på Hullebergmyra - Ekstensiv oppvarming med ball, posessionøvelse, Spil (taktisk tema: frispilling). 

*Styrke: Overkropp gjør dere denne dagen

Tirsdag:

TG1 kl 16:30 (16:20) – Ekstensiv oppvarming m/ball, stor firkant, spill på stor bane + nedjogg 5 min

Onsdag:

TG1 kl 17:00 (16:50) – Intensiv oppvarming m/prepp, 

Keepertrening for Mikkel kl 16:45

2.div: 05.2 vs Lyn 2 kl 19:40 (oppmøte 18:55 i garderobe 3)

tropp: Gantzel, Otto, Molly, Olav, Bull, Erlend, Aasen, William, Schneidt, Peder, Theo, Shane, Haakon, BS, Victor og Bela

Dugnad på Ullerbanen fra kl 18-21 - her må vi stille mannsterke!

Torsdag:

Fri/egentrening

Hosp til G04: OCK, Herman V og Mikkel S (sjekk 04 sin ukeplan for tid)

Fredag:

Keepertrening kl 16:30 for Magnus og Nico

TG1-2 kl 18:00 (17:50)

TG1 – Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, struktur med fokus på etablert angrep, spill så stor bane som mulig (3x10 min)

TG2 – Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, 1v1 og 2v2 øvelser + spill så stor bane som mulig (taktisk tema: frispilling) 

Lørdag:

Fri

Søndag:

Fri

*Styrke: Bein gjør dere denne dagen


‘If you feel you're working hard and getting nowhere: Remember it's about working on what's hard, not just working hard’


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc