Postet av Ullern Fotball den 11. Sep 2024

Et enormt viktig poeng ble tatt med tilbake til Ullern fra Manglerud kustgress, i det som minnet mest om badeland med kork som underlag.

Ullern fra start:

1.omg

Første 10 minuttene er noe kaotiske. Ingen av langene havner i etablerte angrep mer enn 5-10 sekunder, før det blir balltap. Etter de første 10 er det Ullern som får angrepet oftest og lengst frem, med flere spillalternativer høyere i banen. Slik blir det også målsjanser av, og Mikkel Amdal bruker kort tid fra mottak av ballen til den er i nettet. Selv om Ullern leder, og har vært mest i angrep, får Manglerud annullert ett mål i 1. omgangen for offside. De nærmer seg de også.

2.omg

Verste regnet hadde gitt seg, og Ullern kunne fortsette den gode angrepsfotballen. Det gjør de også i starten av 2. omgangen, samtidig som Manglerud fortsetter å skåre mål fra offside. Et frispark skulle være det forløsende for Ullern, hvor 2-0 er et faktum fra Romeo Vergnolle. Etter det sliter Ullern noe mer, og Manglerud kommer oftere høyere i banen. Med mål både på corner og innlegg, er kampen plutselig 2-2. Trenerne på Ullern gjør noen bytter, og få sekunder etter setter Manglerud Star ballen helt i krysset. De har snudd kampen. Motgangen stoppet ikke de unge spillerne på Ullern, og hvert angrep bærer preg av valg rettet mot Manglerud sitt mål. Der finner de også Marius Teigen som setter inn 3-3 rett før slutt.

Gule kort Ullern: Olav Eiksund Sæthre